48204  6. 7. 2013 18:44:34 - JirkaK

Penis způsobuje zánět vaječníků?

Dobrý den,
několikrát jsme měli s přítelkyní chvíli nechráněný sex. Přítelkyně pak měla vždy zdravotní potíže se zánětem vaječníků. Časově vše nasvědčovalo, že je to ze sexu. Je možné, že za to mohu já? Mám si dojít na vyšetření? Na žaludu mám malý flek jakoby spálený. Mám nadprůměrně veliké přirození, nemůže to být jeden z problémů? Děkuji za radu.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Určitě nepřenášíte na přítelkyni infekci, kterou by už někde v oblasti genitálu neměla, protože celá oblast je osídlena bakteriemi. Pohlavní styk však může vést k poškození sliznic a přispívat ke vzniku infekce.

Komentáře uživatelů ...

Doctus
6. 7. 2013 19:17:17
Už jste tento dotaz podával, já jsem na něj odpověděl, ale pravděpodobně byl smazán. Bakterie způsobující zánět se mohou při pohlavním styku přenášet. Vězte, že průměrný penis dosahuje délky zhruba 13 cm, styk s nadměrným penisem často přináší ženě bolesti, navíc podle některých evolučních antropologů je nadměrně velký penis vývojovou vadou. V případě potíží navštivte urologa (vy) a gynekologa (partnerka), záněty v oblasti malé pánve není radno podceňovat.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie