48221  7. 7. 2013 21:23:37 - ak47

Problém s vyvrcholením

Dobrý den, jsem muž a mam problem s vyvrcholením při sexu. Měl jsem zatím 8 sexuálních partnerek a ještě nikdy se mi nepodařilo vyvrcholit díky nim, vždy se musím dodelat sám, ale i to někdy ne a ne jít. S erekcí nemam vubec problém, při mazlení apod. jsem tak vzrušený až si přijdu jak v jiném světě, při jakemkoliv dotykání, osahávání, tření, ale jak přijde na samotný pohl. styk tak to ze mě absolutně spadne, i při pokusu uspokojení od partnerky, rukou, nebo felací, tak absolutně jsem jak vypnutý, a muzu provozovat sex třeba 2h a nic. Strašně mě to mrzí, a už si nevím rady, partnerka vždy mi říká ze je to určitě kvuli ní, že mě nepřitahuje, při tom to není pravda, když se mi to stalo už tolikrát. Když jsem, ale sám tak dokazu dosahnout orgasmu třeba i během minuty, dvou a i několikrat zasebou, ale jak s patrnerkou, tak to prostě nejde. Díky za jakoukoli odpověd.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Buď jde o záležitost psychiky nebo o určitou nižší citlivost penisu. Buďte uvolněný, zkoušejte různé polohy, především s dlouhodobou a milovanou partnerkou by jste měl být správně uvolněn. K relaxaci pomůže i trocha alkoholu.

Komentáře uživatelů ...

Bader
8. 7. 2013 16:05:55
Netrvá to krátke obdobie a nie len pri jednej partnerke. Vo vašom prípade by bolo vhodné vyhľadať odbornú pomoc a poradiť sa s sexuológom.
ak47
18. 7. 2013 19:44:41
Uvolněný si, myslím, že jsem. Nemám problém, že bych se styděl nebo tak. I po alkoholu je to furt stejné. Ale mozna mate pravdu v té nižší citlivosti. Kdyz mě partnerka dela pusou, skoro nic necejtím, a po chvíli mě to uplně přestane vzrušovat, protože nic necítím :-/ nevím, co stím dělat.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie