48260  10. 7. 2013 2:08:50 - Metatron

Citlivé varle

Dobrý den,
Posledni 3-4 dny pozoruji takovy divny, velice spatne popsatelny rekneme tlak v leve varly. Defakto to neni ani tlak, ale spise takovy zvlastni pocit jakoby jste meli namozeny sval, take to v klidovem stavu neboli, ale je citit jakysi tlak.
Varle ma normalni velikost, nemam ani zadne problemy s trisly a neni to bolestive, spise neprijemne, ten pocit byl patrny jen pri nejakych pohybech napr. sem sedel na zidli a dal si pravou nohu nahoru na zidli. Ted jsem si asi hodinu chladil a musim rict, ze citim jakesi teplo nebo jak to ricit, proste prava varle je defakto necitliva jako obvykle, ale ta leva je jakoby teplejsi, aspon takovy mam ted po tom chlazeni pocit.

Nevim jestli to vse neni zpusobeno tim, ze jsem byl tyden zpet behat 6.5km a jako netrenovany bezec jsem si krom kotniku namohl i varle, zni to ponekud legracne, ale nejsem si vedom niceho jineho. Pravidelne chodim do fitka, nemam problem se svalovou zatezi, jen teda nebeham. Žiji v zahranici tak je pro me kazda rada v tomto smeru nad zlato. Jedine co bych jeste mohl dodat, ze ty tri dny zpet, ten pocit byl az neprijemny a projevoval se pri sezeni. Ne bolestivi, ale neprijemny. Intenzita velice slabne, dnes jsem citil jen parkrat, ale jak rikam to leve varle je takove citlivejsi jakoby bylo nejak zasekle (to asi nejlepe vystihuje). Jinak erekce je bez jakychkoliv problemu ci bolesti. V CR budu koncem cervence, tak bych si mohl skocit na kontrolu, jen bych se chtel ujistit, ze to neni nic vazneho. Predem velice dekuji za odpoved.
Hezky den, Martin

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Pokud si nenahmatáte tvarovou anomálii typu nějakého výrustku, tak by nemělo jít o vážnou věc. Doporučuji urologické vyšetření s ultrazvukem, který je zásadní. bez něj s dále v dg. nepohnete.

Komentáře uživatelů ...

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot