48410  17. 7. 2013 10:49:52 - danusss

Averze na sex

Dobrý den,
můj přítel neustále vyžaduje sex, pokud nemám chuť tak aspoň rukou nebo orální, každé ráno, či kdykoliv je volná chvíle,.. několikrát denně. Není první, kdo tohle dělal a já nevím, zda je to normální, jelikož z toho mám spíše dojem, že se stávám otrokyní tužeb někoho jiného, a ačkoliv mám sex ráda, poslední dobou si začínám pěstovat averzi. Máte s tím zkušenost? Cožpak to je ve vztahu normální?

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Je to normální, obzvlášť pokud jste pěkná žena a jste s partnerem mladí. S délkou vztahu toto nadšení jistě trochu opadne. Otrokyní se stávat nemusíte. Normální partner pochopí, že taková frekvence je nadměrná.

Komentáře uživatelů ...

Bader
17. 7. 2013 15:34:27
Podobný problém prežíva veľa párov. Rozpor je v názore na sex ako taký medzi mužom a ženou a v rozdiele potreby "sexuálnej potreby" medzi nimi. Ženy a dievčatá sa ťažko zmierujú so situáciou ktorú popisujete. A pri tom muži bežne pozerajú "šteklivé obrázky " a vôbec nejde o to, že žena, priateľka ich menej priťahuje, alebo nie je zaujímavá. Proste to robia, a snažia sa k tomu aby to ich partnerky pozerali spolu. Niektoré si to pozrú a niektoré to pozerajú preto aby partnerovi urobili radosť a niektorým sa to hnusí. Mužov to proste priťahuje. Ak bude vyslovene proti tomu môže dôjsť k tomu, že si to bude pozerať sám alebo tajne. Určitá tolerancia by mala byť. Samozrejme i z jeho strany a ak vám to prekáža tak nech to pred vami nepozerá. Ide určite o vec dohody a tolerancie. A to že vyžaduje častejší kontakt. I tu je vhodné sa dohodnúť. Je t časté, že každý mame inú potrebu.
danusss
17. 7. 2013 17:43:00
děkuji, ale vůbec tu nemluvím o dívání se na porno, naopak bych byla vděčná, kdyby si to dělal sám ......
boby
18. 7. 2013 13:17:38
Bader to nenapísal zle, ale asi neodpovedal na váš problém. Fakt je taký , že v sexualite partnerov , pri rozdielnosti apetítu a vkusu dochádza k rozporom. Také niečo sa deje aj u vás. Pokiaľ vás k tomu partner nenúti násilím, je to v štádiu, ktoré je možné riešiť. Povedzme si tak : táto potreba / niekoľkokrát denne/ by myslím mohla byť považovaná za "príliš". Samozrejme , tiež je to vec individuálna. Keby sa stretli takí dvaja , ako je váš partner, tak by bolo všetko ok. No nie je. Áno , môže sa u vás v tomto smere vyvinúť istá averzia. Mali by ste sa s partnerom porozprávať o vašich pocitoch a potrebách. Možno ani nevie, že vám to vlastne prekáža. pokiaľ to vie a napriek tomu to takto vyžaduje, tak je to od neho trocha sebecké a bezohľadné. V každom prípade by ste mali o tom spolu hovoriť. Pokiaľ ide o frekvenciu a praktiky v tejto oblasti , tak ako som už písal , je to skutočne individuálne a ideálne je, keď to vyhovuje obidvom partnerom. Nie je normálne , keď jeden z partnerov odmieta úplne sex a nie je normálne , ked ho naopak jeden z partnerov vyžaduje napriek nechuti druhého. Všetko je dovolené a vhodné,ked to vyhovuje obidvom približne rovnako. Frekvencia , ktorú popisujete vy , je naozaj "dosť" ! Nepíšete o svojom a jeho veku... Nie je tam veľký rozdiel? Koľko máte rokov?
danusss
18. 7. 2013 22:27:48
Ano, děkuji, již jsem s ním o tom mluvila a reakce byla překvapivě pozitivní. Je má chyba, že o některých věcech nedokážu hovořit hned. Člověk se často snaží vyhovět druhému na úkor sebe sama. Nic asi nebude tak těžké, když člověk umí komunikovat... učím se.. Jemu je 28 a mě 29
boby
19. 7. 2013 8:16:48
Áno , často sa snažíme tomu druhému vyhovieť a potom sa stávajú takéto veci...Niekedy sa po rokoch dozvieme, že ten druhý to tak nikdy nechcel a robil to iba kvôli nám a navyše so sebazaprením. To potom zabolí. Ako vravíte, je to vaša chyba, netreba to v sebe dusiť. Sexualita je však oblasť, ktorá je pre partnerstvo veľmi dôležitá a mlčanie tu nemá miesto. Ako v dobrom , tak v tých horších témach. Ak vám môj názor pomohol a ovplyvnil vás, až sa situácia vyjasnila, tak sa tomu teším. Veľa šťastia. M.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie