48491  21. 7. 2013 18:05:17 - rony343

Problém pri cestovaní

Mam toho viac , ale skusim to skratit.
Vzdy ked mam niekde cestovat mam stres alebo ako by som to nazval, nastupim do autobusu a ako by ma nieco nutilo vystupit , ked som uz v cieli vsetko je v poriadku. Beriem antidepresiva uz len udrziavaciu davku, Sulpirid a Remeron . Vadia mi aj kazde lieky aj lekar mal co robit kym mi zapasovali lieky. Predtym som uzival lieky bez problemov ako lentilky nemyslim len ad. ale antibiotika som po viacerych operaciach , neviem cim to je. Prosim ako by sa dalo predist tomu strachu z cestovania , lebo mam taku pracu kde je potrebne sem tam cestovat. Nemam zleho lekara ale tvrdi ze som v poriadku mne sa to nezda.

Mgr.Zajic   Mgr.Zajic [Psycholog]
Dobrý den,
Váš lékař může mít pravdu v tom, že jste v pořádku ze somatického pohledu klasické medicíny. Očividně Vás to však trápí a chcete to řešit. Takže se obraťte na klinického psychologa a řekněte mu o svém problému s cestováním. Fobie a úzkostné stavy jdou léčit poměrně úspěšně a vy navíc dokážete do toho autobusu nastoupit, což značí, že máte v určité míře své obavy pod kontrolou. Což je vynikající začátek.
Medicína ani prášky Vám v tomto příliš nepomohou, fyzicky jste vpořádku, takže doporučuji šikovného psychologa, který Vám bude vyhovovat.
Hodně štěstí.

Komentáře uživatelů ...

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy