4868  21. 9. 2009 17:13:52

Bolesť hlavy po orgazme

Zdravím, mám 14r a chcel by som sa Vás opýtať, vždy keď si honím, resp. keď mám orgazmus sa mi zatmí pred očami trvá to aj 2 minúty a strašne ma rozbolí hlava, nehonil som dobre 3 mesiace, aby som sa vyhol bolesti hlavy, ale po 2 mesiacoch aj dákych týždňoch cítim taký silný tlak v semenníkoch a mám pocit, že mi ich ide roztrhnúť, mal by som si ho vyhoniť? Ale sa bojím toho, že ma rozbolí hlava ešte viac ako pred tým, dá sa nejako ten tlak v semenníkoch zmierniť?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ten tlak v semenníkoch zmierni len tak, že budete mať ejakuláciu. Je to normálny pocit pri dlhšej sexuálnej abstinencii. To, či máte alebo nemáte masturbovať, to záleží len a len na vás. Obvykle sa bolesť hlavy dostavuje, Keď k vyvrcholeniu nedôjde a ste veľmi vzrušený. Ale ani táto druhá možnosť nie je neobvyklá. Vaše telo veľmi citlivo reaguje na zvýšenie tlaku a pulzu, ktorý následne vyvolá bolesť hlavy, treba len veriť, že sa to časom zmení a nebude vás to trápiť. Dbajte na dostatočný prísun tekutín počas celého dňa, ale neviem či vám to v tomto veľmi pomôže.

Komentáře uživatelů ...

17. 10. 2009 17:43:22
Ved pisal, ze sa mu zatmi pred ocami a rozboli hlava nie? Nemoze to byt nahodou od velkeho vycerpania ?
1. 12. 2009 18:35:04
Kdyz mne bylo tolik let jak je tobe ted aj ja jsem maval bolesti hlavy po kazdem honeni. Ale ted uz jsem bez takovych problemu. Proto myslim, ze se to casem i u tobe upravi a nebude honeni pokazde sprovazano hlavybolem.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie