48742  3. 8. 2013 14:24:59 - 7777

Jak se vyrovnam z neverou?

Dobrý den,
chtela jsem se zeptat jak se mam poprat z neverou jelikos s pritelem ziji 18 let a pred pul rokem jsi nasel pritel jinou odesel z domu zustaly jsme sami s detmi .po dvou mesicich od odchodu se vratil zpatky domu a chce zacit znovu prej jsi uvedomil ze udelal chybu a ze mne miluje i deti jenze ja mu neverim a nedokazu na vse zapomenot ze mne a deti opustil kvuli jine dost jsme kvuli tomu trpeli ja i deti as sem se stoho zhroutila ale kdyz se vratil domu pritel tak sem ho mnela asi tak par dni rada ale ted to dosahlo k hadkam nenavisti a kdyz namne saha mam husy kuzi nechci snim spat ani nic jineho ale zije porad umne nechala jsem ho doma kvuli detem ale nejde to porad se hadame vycitam mu vsechno a td nevim jak dal pritel chce abych ho zkusila mit rada a zapomnela na vsechno co se stalo ale nedokazu to muzete mi nejak poradit nebo pomoc prosim.

Mgr.Zajic   Mgr.Zajic [Psycholog]
Dobrý den,
jsou případy, kdy se zkrátka obnovení důvěry po nevěře nepodaří. Doporučuji to konzultovat s manželským psychologem. To, že manželovi nedůvěřujete a jste opatrná, je pochopitelné a on bude muset respektovat, že může trvat delší čas, abyste k němu opět našla cestu, a také že jeho vlastní chování na to bude mít největší vliv.

Položte si tedy sama otázku, zda si myslíte, že je možné, že Vaši důvěru opět získá. Pokud ano, zkuste k ruce přibrat psychologa, který by mohl celý proces mírně urychlit. To, že partner bude s psychoterapií souhlasit bude i jedním z důkazů, že má zájem o oživení vztahu. Ostatně to, že Vám byl nevěrný, může znamenat, že byl nějakou dobu ve vztahu méně spokojený, než dříve.

Zkuste se s manželem dohodnout, co dál. Počítejte však s tím, že vše chce nějaký čas.
Hodně štěstí.

Komentáře uživatelů ...

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy