48754  4. 8. 2013 11:39:39 - martinpardubice

Dlouhá předkožka

Dobrý den,
je mi 33 let myslím si že mám dlouhou předkožku,při močení mě v ní zůstává moč a potom dělá na oblečení flek musím kvuli tomu nosit vložky. když sem dělal sex tak sem předkožku musel nejprve stáhnout a potom až penis zasunoutjinak to nešlo,pomohla by mě obřízka? je možný že kvuli tomu mám předčasnou eejekulaci a penis je více vzrušivej?

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Dlouhá předkožka

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Podle obrázku vypadá penis zcela normálně. Předkožka by v klidovém stavu měla dostatečně překrývat žalud. Močit musíte s předkožko staženou - žalud je holý. Potom opakovaně vytlačte moč z penisu masáží od kořene k žaludu. Pokud bude trvat únik moči, může se jednat o počínající potíže s prostatou nebo močovou trubicí. Předkožka zvyšuje dráždivost penisu při sexuální manipulaci - obřízka není standartně užívané řešení. Existují léky k oddálení ejakulace.

Komentáře uživatelů ...

Doctus
4. 8. 2013 17:54:53
Dobrý den, Martine z Pardubic. Délka předkožek u mužů je stejně variabilní jako délka mužské chlouby (pozn.: průměrná délka penisu se pohybuje okolo 13 cm). Při močení můžete předkožku přetáhnout, aby se v ní zbytečně nehromadila moč, která poté třísní vaše spodní prádlo. Obřízka je vašem případě (alespoň dle mého názoru) naprosto zbytečným zákrokem, neboť byste se mohl potýkat s výrazně sníženou vzrušivostí, což u předčasné ejakulace zní nadějně, ale co v takových 50 či 60 letech, kdy je dosažení orgasmu náročnější? Když "jste hotov" při jednom kole brzy, tak můžete dát kolo druhé, třetí, ... desáté. Rozhodnutí je jen na vás, nevím, zda by vám byla cirkumcize proplacena ZP, obávám se, že je určena primárně pro fimózy a záněty předkožkového vaku. A na závěr, máte celkem velký úd. ;) S pozdravem MP
martinpardubice
4. 8. 2013 18:59:47
děkuji za názor,nejspíš máte pravdu

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot