48886  11. 8. 2013 15:34:04 - ferrum

Sex s manželkou

Dobrý den!
Som 12 rokov zenaty ale v oblasti sexu to u nas skripe po cely cas. Manzelka je po sexualnej stranke no ani neviem ako to nazvat. Jednoducho pre nu je aj vasnivy bozk velky problem. To uz nehovorim o ostatnych prejavoch neznosti. Rozpravat o tom nechce jednoducho ma odbije vetou ze jej je to odporne. A tak trpim cely cas. Mame dve deti a preto sa rozhodne nerozvediem. Len som si povedal ze mam 44 rokov a este by som chcel zazit ine milovanie. Preto rozmyslam nad sluzbou prostitudky,ale obavam sa aids.CHcem vediet ci pri pouziti kondomu som dostatocne chraneny,resp ako je to pri bozkavani a inych aktivitach sprha a pod. Dakujem za odpoved.

Mgr.Zajic   Mgr.Zajic [Psycholog]
Dobrý den,
nejprve prakticky: Ano, kondom Vás dostatečně chrání před aids i jinými pohlavními chorobami. Přenos je sice možný i slinami, ale někde jsem četl, že k přenosu byste musel vypít cca 5 litrů slin aby mohlo vůbec vzniknout riziko přenosu. Aids je přenosný především krví, takže pozor na přímý kontakt nějakých otevřených ran.

Jinak mne napadá, zda by nebylo vhodnější přecejen ještě zkusit zapracovat na Vašem současném vztahu. To, že se Vaše manželka stydí a sex považuje za něco odporného, nemusí znamenat, že by ji něco z toho v budoucnu nemohlo bavit. Zkuste věci měnit menšími krůčky a zjistěte, zda něco, co se jí líbí by měla zájem zkusit. Třeba pak to samé zkusí udělat pro Vás.

Hodně štěstí.

Komentáře uživatelů ...

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy