48920  13. 8. 2013 10:15:33 - Anda11aa

Pri bozkávaní nič necítim

Dobrý deň,
s priateľom sme už vyše roka, veľmi ho ľúbim, keď s ním nie som, tak mi veľmi chýba, nepremeškám ani jednu príležitosť, aby som sa ho nedotkla, nepohladkala, nepobozkala. Fyzicky ma priťahuje, páči sa mi, ale pri francúzskych bozkoch vôbec nič necítim. Iba ak postupne nejakú narastajúcu vášeň, že sa túžim bližšie pritisnúť, ale inak nič. On je úplne mimo takmer okamžite a ja som pokojná ako Angličan, žiaden zvýšený tlak, pulz, vzrušenie, nič. Na druhej strane, niekedy len pri obyčajných bozkoch som mimo ja, alebo len pri pohladkaní, avšak stále som neprišla na ten systém, lebo raz áno a inokedy taký dotyk so mnou nič nerobí. Znamená to, že som nejaká chladná? Nedajbože frigidná? Alebo že nie je ten pravý? Alebo to môže byť tým, že nie som úplne uvoľnená (to sa ja asi ani neviem), že dávam pozor napr. na okolie, alebo tým, že by som mala nejaký blok po niektorých krízach, čo sme mali (oklamal ma)? Alebo je to úplne normálne? Zatiaľ by mi to až tak nevadilo, no bojím sa, že keď by prišlo na pohl. styk, tak by som mala problém. Ďakujem za odpoveď.

Mgr.Zajic   Mgr.Zajic [Psycholog]
Dobrý den,
nepíšete, kolik Vám je. Mám dojem, že podobné pocity zažívá někdy každý člověk. Jak píšete, někdy Vám stačí letmý polibek, dotek a jindy ani francouzský polibek. To, že Vás rozptyluje přítomnost jiných lidí (třeba na ulici), je rovněž pochopitelné. Pokud budete stejně intenzivně dumat nad pohlavním stykem, příliš si ho neužijete. Zkuste nechat věci plynout a užívejte si i ty pocity štěstí, které popisujete. Nikde není psáno, zda člověk slyší při polibku hrom, nebo zvoneček :) Každý to má jinak, navíc i dva polibky nemohou být stejné.

Užívejte si vše příjemné, milé a nesrovnávejte to s něčím jiným, jindy a jinde :)
Hodně štěstí oběma!

Komentáře uživatelů ...

Anda11aa
13. 8. 2013 12:31:20
ešte dodám, že po bozkávaní sa cítim lepšie a šťastnejšie, mám taký pocit spolupatričnosti s partnerom, cítim sa príťažlivejšie... ale to je až po toto

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy