48957  15. 8. 2013 21:45:22 - Zuzanka1

Orgasmus

Dobry den,
s pritelem jsem pomalu uz 2 roky ze zacatku byl sex nadhernej i s orgasmem a hlavne netrval nas sex tak dlouho jak ted.Pred rokem jsem byla na operaci slepaku a od toho mi chytli vajecniky( zanet).Od te doby mam porad zanety tam dole a nemuzu dosahnout orgasmu.Povede se to treba jen 1 do mesice a hlavne sex je strasne dlouhej např 1 h.Pritel mi furt rika,ze ho to nebavi,ze to neni mozny atd..Kazdy mesic chodim na ginekologii a akorat utracim v lekarne cca 700kc.Me to strasne trapi a pritel me moc nepodroruje s tim jak ho to nebavi,kolikrat to uz neunasim a nejradsi bych mu rekla at si jde za jinou,alf to nezvladnu a zacnu brecet jak mala holka.Prala bychi,aby mi ty problemy zkoncily a mi meli krasnej sex.Prosim poradte mi.Dekuju moc predem.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Obávám se, že už jste oba společným nezdarem natolik traumatizovaní, že vrátit se k původnímu stavu bude obtížné. Zaprvé bych probral s gynekologem, zda Vaše potíže nemohl způsobit operační zákrok. Musíte se pokusit od myšlenky na nezdar oprostit. Hoďte společný sex na nějakou dobu za hlavu. Po čase vyhledejte klidné, nové, příjemné místo - např. zájezd. Zkuste něco nového nebo to, co se Vám vždy nejvíce líbilo. Snažte se neprovozovat sex pouze za účelem vyvrcholení. Nenuťte partnera, aby Vás uspokojoval hodinu, když to nejde lehce. Naučte se sama se sebou, co Vám dělá dobře a zkuste to provést s partnerem.

Komentáře uživatelů ...

zuzankaluky
23. 8. 2013 20:57:00
S tím už sem to probírala,ale tím to prý není.Děkuju

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie