49012  18. 8. 2013 21:44:17 - omnicolor

Problémy se vzrusivosti

Dobry den.
Jsem muz 26 let. Pri snaze o pohlavni styk mam obecne problem se vzrusivosti a s tim souvisejici erekci, ktera je nestabilni a dle meho nazoru i lehce nedostatecna (subjektivni pocit). Nevim jestli je to problem ciste me psychiky nebo v tom hraje roli i fyziologicka stranka, protoze pri masturbaci temer kazdy den problemy nemam.
Po selhani pri mem prvnim pokusu o styk v mych 19 letech , kdy jsem absolutne nebyl schopen erekce i kdyz sem moc chtel jsem pred zenami uzavreny a zdanlive bez vetsiho zajmu. Obavy mam prave z duvodu dalsiho selhani,coz by pro me byla dost velka rana me psychice.
Mezitim jsem prodelal celkovou obrizku,protoze jsem se rozhodl resit problem me zuzene predkozky,kdy ve ztoporenem stavu vubec nesla pretahnout predkozka pres zalud.
Situace je pro me nadale neunosna a vyuziti praktickeho lekare,ktery je bohuzel stejny pro mou celou rodinu (rodice,sourozenci) je pro me jen velice spatne predstavitelne. Poto jsem nedavno zkusil vyuzit sexualni privatni sluzbu. Pro dosazeni ztoporeneho stavu doslo az po oralu. Pri samotnem styku jsem necitil skoro nic pravdepodobne diky kondomu,celkove obrizce a s tim spojene snizene citlivosti zaludu. Nakonec z toho seslo a erekce ustoupila prakticky hned. A nejspis diky znacne nervozite jsem behem te doby neprozival nejake sexualni vzruseni.

Existuje nejake doporucene reseni meho problemu? Obvodniho lekare ktery zna prakticky celou mou rodinu bych s timhle problemem totiz chtel navstivit, jen pokud by to bylo nevyhnutelne. Diky

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Potíže by měly být způsobeny psychikou, ale nelze na ni svádět vše. urologické vyšetření, alespoň hormonální bych doporučil. Domnívám se, že se nedokážete dostatečně uvolnit. Vše by mělo být normální, pokud budete mít dlouhodobou sexuální partnerku. Lze použít i medikaci ze skupiny antidepresiv.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie