4902  23. 9. 2009 12:05:24

Spôsobuje kvasinkovú infekciu orálny sex?

Dobrý deň, ďakujem za odpoveď a odkaz na poučnú stránku. Ale nedostala som odpoveď na jednu otázočku či kvasinkovú infekciu môže spôsobiť aj orálny sex? A či niečomu škodí orálny sex? A ak áno tak čomu. Ďakujem

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ako ste si mohla aj sama prečítať, tak kvasinky sú telu vlastné bunky a obvykle sa premnožia v čase oslabenej imunity, hlavne teda u žien v pošve. Obvykle vznikajú aj bez závislosti na pohlavnom styku, ale ten ju ešte viac zhoršuje. Orálnym pohlavným stykom sa napr. môže preniesť herpes, HPV infekcia a iné sexuálne prenosné choroby ako som písala na danej stránke.

Komentáře uživatelů ...

24. 9. 2009 11:35:29
ďakujem a môžem mať ešte jednu otázočku? Chcela by som sa spýtať či tieto sexuálne prenosné choroby, ktoré sa prenášajú aj orálnym sexom hrozia aj vtedy ak je daný orálny sex robený stále s tým istým a jedným partnerom?
Kacenka [Porodní asistentka]
25. 9. 2009 10:20:36
No pokiaľ on okrem vás nemal a nemá ani žiadnu inú partnerku /partnera, tak len veľmi ťažko sa môžete nakaziť pohlavne prenosnou chorobou.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie