49077  21. 8. 2013 23:10:53 - puklica

Zlozvyk, neuspokojenie, nadrzanost

Dobry den mam 25 a mal som sex len 2x a to zo starsiou velmi sympatickou a sexi zenou pred pol rokom!, boli to moje prve sexualne skusenosti .. No a moj problem je ten ze to je uz pol roka a masturbujem casto niekedy aj 4x denne niekedy zas vynecham jeden / dva dni. Ale ak nemasturbujem viac ako jeden den som velmi precitliveny, znamena to ze mam menej testosteronu alebo vela? Jednoducho ked to nerobim som precitliveny a ked to robim tak mi to nestaci a potrebujem zase. Viem ze je leto a v lete je clovek viac nadrzany. Bojujem stym aby som to obmedzil ale som priliz nadrzany a pocitujem ze ma masturbacia dostatocne neuspokojuje! Neviem co robit. Chcem si najst novu partnerku lenze stale myslim len na sex a kazi mi to vztahy. Co by ste mi odporucili? Akym aktivitam alebo cvikom by som sa mal venovat, cim by som sa mal stravovat a jak sa mam po psychickej stranke naladit? Moze to byt sposobene tym ze pozeram porno? Len mi prosim nevravte aby som navstivil sexuologa naprv chcem skusit Vasu radu
Dakujem pekne za odpoved.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
U zdravého muže ve Vašem věku s tak malými zkušenostmi, je velký sexuální apetit normální. Masturbace není na škodu. Partnerka by byla asi vhodným řešení. Pravděpodobně by jste měl mít chutě s délkou vztahu menší. Najděte si aktivity, pořád něco dělejte, zkuste se unavit.

Komentáře uživatelů ...

Bader
23. 8. 2013 16:55:32
Prečo sa chcete obmedzovať v masturbácií? Kým nenadviažete nový vzťah v ktorom nenájdete uspokojenie myslím, že môžete pokračovať podľa toho ako si to vaše telo žiada. Sex. pudu sa v tak mladom veku ťažko brániť. Tieto aktivity, ale vám nebránia žiť spoločenským životom a spoznávať sa s možnými partnerkami.
puklica
29. 8. 2013 11:38:59
Dakujem za odpoved. Zle som sa vyjadril, partnerka ma nechala a potrebujem "nahradu", chcel som len poradit ako to obmedzit, pretoze masturbujem niekedy tolko az sa mi nechce poriadne postavit. Je to len psychologicky problem, poradim sa z psychologom. Kazdopadne dakujem za rychlu reakciu.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie