49153  27. 8. 2013 10:38:01 - Michal.P

Chlamydia trachomatis

Dobrý den,
jsem 20-letý muž a v létě mě cca měsíc trápilo občasné pálení při močení, které v posledních dnech zesílilo a objevil se i výtok z močové trubice. Rozhodl jsem se tedy navštívit doktora a ten mi zhruba v půlce července zjistil nákazu chlamydii trachomatis. Beru od té doby antibiotika, nejdříve 14 dní Klacid v kombinaci s Entizolem, poté Doxybene a jednorázový Summamed sirup. Nyní beru Rovamycine na 10 dní. Pálení i výtok už téměř ustoupili, ale pořád to není úplně ono. Jsem vyléčený tak z 80%, ale nemohu tyto ''potvory'' ze sebe definitivně dostat. Léčil jsem se z nich již letos v lednu a 10 denní Rovamycine na ně zabral spolehlivě. Mám velké obavy, že se se mnou nákaza potáhne ještě pěknou dobu. Nevíte, jak mám dále pokračovat s léčbou? A jak je možné, že mi Rovamycine v zimě zabral na 100% a teď ne? Imunitu mám silnou, ATB beru tak jednou za 2 roky a vždy na mě účinkují rychle. Předem děkuji za odpověď.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Důležité je, zda jste podstoupil opakovaná vyšetření na přítomnost infekce. Pokud máte jen trvající mírné potíže, neznamená to, že je tam stále infekce. Může jít o projev hojení.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie