49342  8. 9. 2013 18:15:16 - vlcak1973

Změna pohlaví, jsem kluk!l

Už od mala sem kluk a je mi 18 let a zacal sem se chovat od sedmi let jako kluk predtim sem to tak nevnimal a hodlam jit na premenu pohlavi jenom mam totalni strach ze mi to nepotvrdi jak sem slysel ze jednomu klukovi rekli ze je sychrofrenik a to si byl totalne jistej ze je kluk a zhroutil se muzu se zeptat jak poznam jestli mi to potvrdi nebo ne? a nevim jak donutit mamku, aby se s tim smirila a sla za pani doktorkou ze by ji rekla vse jak to probiha a podobne predem dekuji za odpovedet

Mgr.Zajic   Mgr.Zajic [Psycholog]
Dobrý den,
doporučuji to probrat se sexuologem. Ten Vám nejlépe zodpoví všechny otázky týkající se změny pohlaví. Rozhodně Vám nebude diagnostikovat duševní poruchy, jen si zkrátka popovídáte. Schizofrenie nesouvisí přímo s touhou změnit si pohlaví, má mnoho dalších známek a projevuje se komplexně jinak, než takto.

Tedy: Promluvte si nejprve se sexuologem a pak se uvidí. Právo žádat změnu pohlaví máte od dosažení plnoletosti, jde však o delší proces, takže finální změna nastává o něco později.
Hodně štěstí.

Komentáře uživatelů ...

Bader
9. 9. 2013 17:26:52
Máte 18 rokov tento problém môžete riešiť i sám a rodičom sa potom zdôveriť a vysvetliť čo a ako. V prvom rade vyhľadajte sexuológa. Ten po rozhovore s vami vysvetlí aké máte možnosti a odporučí ďalší postup.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy