49720  3. 10. 2013 19:40:33 - Mohykan

Neschopnost dojiti k vyvrcholení při sexu

Dobry den,j
Jme s partnerkou už skoro pul roku bohužel za tu dobu nedošlo při pohlavním styku ani jedno z me strany k vyvrcholení samozřejmě že partnerka si to dává za vinu. Ja to přikládám psychice. Bohužel se občas stává že mi i po 10 min skončí erekce a za celý večer se už nenastartuje. Dřív jsem měl potřebu masturbovat 1za2 dny teď mi přijde jak kdybych to "nepotřeboval skoro vubec" Při orálním sexu problem "nejní" pokud nepočítám to že to trvá i přes půl hodiny a partnerka to už chtěla několikrát vzdát..... Jsem dost psychicky nevyrovnaný to přiznávám některe věci řešim až moc a nedokažu je dostat z hlavy a ani při pohlavním styku se bohužel nedokážu uvolnit.... Pomocí 2dc-3dc vina jsme to zkoušeli bohužel bezvysledně. Začína to být bohužel jedna z věcí kvuli ktere se i náš vztah začíná hroutit, prosím poraďte.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Pokud se nedokážete vyrovnat sám nebo eventuálně nějakého pohovoru s kamarádem nebo terapeutem, tak bych doporučil lehčí antidepresiva.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie