49985  21. 10. 2013 14:02:15 - katarina123

Zvláštny pocit

Dobrý deň,
pri mojom priateľovi som vždy mala pocit že je poriadný muž no prišla som na strednú a tam su samé baby a aj pracujem so samími ženami a keď si na nho spomeniem mám taký ženský pocit pri nom strašne mi to príde nespravodlivé voči nemu furt mám strach či nie som lesba ale mna dievčatá vôbec nepriťahujú absolútne , ja by som potrebovala nejaku radu, že čo sa to so mnou deje a uistiť sa či fakt nie som lesba . Ďakujem

Mgr.Zajic   Mgr.Zajic [Psycholog]
Dobrý den,
moc tomu nerozumím. Přijde Vám nespravedlivé, že Vám nepřijde dost mužný, tak jako dřív? Tím, že jsou kolem Vás spíše ženy ztrácí Váš partner mužnost? Nebo Vás přitahují ženy i sexuálně?

To, že nejste lesbicky zaměřená opravdu nemohu posoudit. Předpokládám, že jste čerstvě na střední škole, takže určitá nejistota o sex. zaměřenosti je ve Vašem věku častá.

Myslíte si, že nutně souvisí změna pohledu na přítele se změnou Vašeho okolí? Je možné, že to souvisí s Vaším vztahem obecně? Bylo by možné Váš vztah nějak vylepšit, abyste se v něm cítila spokojenější? Třeba by to vyřešilo i Vaše obavy z lesbického zaměření. Stále přemýšlím, z čeho vlastně pramení.

Komentáře uživatelů ...

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy