50145  1. 11. 2013 14:16:56 - Chuan

Kožní problémy na žaludu

Dobrý den,
Již 2 měsíce mě trápí několik věcí s mým penisem.
1) Uprostřed ústí močové trubice z levé strany se mi objevilo jakoby vychlípnutí močové trubice, které má takovou fialovou barvu (nejspíš sliznice), někdy je vychlípnuté více někdy méně. Čeho jsem si ale všiml na denním světle je jako bych tam měl pihu (na umělém světle to moc vidět není), která má světle hnědou barvu. Někde jsem četl, že pihy se můžou objevit kdekoliv na těle a i na žaludu, ale chci se zeptat, jestli je možné, že by se mohla objevit i v ústí močové trubice a nebo by to mohlo být něco jiného. Ukazoval jsem to urologovi a ten to charakterizoval jako normální nález a že to nemám řešit, tak bych raději znal i další nezávislý názor. Taky jsem si říkal, jestli bych to neměl ukázat pro jistotu i dermatologovi.

2) Dole u ústí močové trubice, mám takovou lehce zarudlou a trochu vystouplou vyrážku. Nijak nebolí ani nesvědí, spiš mi občas přijde, že je to citlivější na dotek (jako by to bylo lehce sedřené). Někdy je vyrážka méně zarudlá až to skoro vypadá, že už zmizela, někdy je více zarudlá (většinou po vymočení). Opět jsem to ukazoval urologovi, ten řekl, že to nevypadá na nic vážného a že to časem zmizí. Provedli mi i různé stěry z močové trubice, byl tam pozitivní nález na strepkokoky, po ATB a kontrolních stěrech už jsou výsledky negativní, ale vyrážka přetrvává stále. Jelikož jsem měl do 11 let zůženou předkožku, tak mám strach, aby se nejednalo např. o počáteční stav rakoviny. Opět bych rád znal další nezávislý názor a jestli s tím nejít pro jistotu i k dermatologovi.

3) Přijde mi, že mám občas kůži na špičce žaludu trochu svraštělou až hrbolkovatou a lehce lesklou. Jelikož mám částečnou obřízku, tak je špička stále odhalená, tak snad je to způsobeno jen podrážděním o oděv, ale pro jistotu se ptám, jestli to nějak řešit.

Jak jsem již psal, urolog viděl můj penis za poslední dobu x-krát a neshledal na něm nic závažného, ale chci mít jistotu, tak bych rád znal i názory dalších lékařů.

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Kožní problémy na žaludu

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Na obrázku je zcala normální genitál.

Komentáře uživatelů ...

lukon4485
3. 1. 2014 18:16:33
jediný problém je, že se moc prohlížíš.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot