50209  4. 11. 2013 20:37:24 - Katik

První sex a přepažená panenská blána

Dobry den :) Je mi 18 let a před pár dny jsem měla se svým přítelem první pohlavní styk. Předtím jsme to párkrát zkoušeli ale až teď mně přítel konečně odpanil, celkem to bolelo a krvácela jsem což je ale normální. Můj první problém je ten že jsme nepoužili kondom ani u mého odpanění ani potom když už jsme normálně zkoušeli sex. Přítel se sice do mně neudělal ale z penisu vždy vytéká taková kapička která obsahuje spermie a tak mám strach abych nebyla těhotná jelikož neberu antikoncepci i když je to velmi nepravděpodobné že by se to mohlo stát ale stále mám strach protože riziko je vždy a od té doby co se to stalo mám divné pocity v podbřišku tak doufám že to nejsou nějaké začínající příznaky ohlašující těhotenství. Můj druhý problém je že mám panenskou blánu typu přepažená a tak když jsem byla přítelem protrhnutá zůstal mi kousek blány na jednom konci z pochvy viset ven a moc se mi to nelíbí. Nijak mně to nebolí ani to necítím ale po vzhledové stránce je to dost divné a proto bych chtěla vědět jestli když půjdu s tímto ke gynekologovi jestli mi to odstraní nebo jsem se také dočetla že takto natržená panenská blána dalším a dalším stykem bude postupně mizet ale moc tomu nevěřím. Bohužel jsem ale nikdy předtím na gynekologii nebyla a tak mám trošku strach že mi s tímto nikdo nepomůže a zůstane mi to už takhle navždy. Předem děkuji za odpověď.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
V první řadě gynekologa vyhledejte v rámci gynekologické prevence, obzvlášť když jste začala pohlavně žít. Zbytky blány by se opravdu měly postupně zmenšovat. Pocity v podbřišku mohou být pouze odezvou na pohlavní styk.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie