50314  11. 11. 2013 8:19:37 - Dgdz

Prasknutie kondomu pri pohl. Styku

Dobrý deň… V piatok (pred 3 dňami nám s priateľkou praskol kondóm.. Ja som doň neejakuloval, no mohol sa tam nachádzať predejakulčný .. Konfóm som hneď vyťiahol, lebo praskol pri zasúvaní… Čo boh nechcel další deň prasol kondom znova… Priateľka vraj včera dostala ovulaciu.. A boli ju bruško od soboty večera až doteraz a včera skoro takmer nejedla.. Je tu možnosť že može otehotnieť? Čo robiť v takýchto prípadoch? Niesu tie bolesti brucha len koli stresu? Dakujem za skoru odpoved dopredu a prajem pekný deň..
Keď sa bude dať poprosím o tadu čím skor aby sme mohli s priateľkou problém vyriešiť kým nebude eskoro dakujem

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Antikoncepční pilulka po sexu je účinná, pokud se užije do 72 hodin. Pokud to nestíháte, tak je třeba počkat 2 týdny na menstruaci, eventuálně na těhotenský test, který má výtěžnost 2 týdny po otěhotnění.

Komentáře uživatelů ...

Bader
11. 11. 2013 9:19:06
Dôležité je vedieť či ste i ejakuloval po druhý krát. Príznaky ktoré popisujete u priateľky i keby mala otehotnieť sú z iného dôvodu. Najskôr z možného stresu z očakávanej situácie. Ak nie ste si istý s ejakuláciou najvhodnejšie je to riešiť tabletkou "PO". V lekárni vám poradia, ktorú máte použiť. Ak sa rozhodnete, pre tabletku tak ešte dnes.
nomat
11. 11. 2013 14:37:37
dieťa je dar. :)
Dgdz
11. 11. 2013 17:27:40
Nie vobec som neejakuloval, a kondóm som mal nasadený od začiatku.. Len možno do kondomu ušla predejakulavˇna telutina, neviem nedokážem to ovlivniť.. A keď praskol, a ta tekutina v nom bola, či nieje možné z toho otehotnieť.. Ano a stalo sa to večer v pboch prípadoch, a nemasturboval som pred tým.. Tak v 16 rokoch určite. Asi tak ako trojský kon od Grékov pre Tróju

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie