50368  14. 11. 2013 10:51:37 - lenka123

Nekonečné mykózy

Dobrý deň.
Pred 3-4 rokmi som užívala viac antibiotík a odvtedy mám každý mesiac pár dní pred menštruáciou mykózu. Nepomáhajú mi žiadne probiotiká, ani vaginálne, užívala som aj rôzne doplnky napr. Wobenzym, Candivac a podobne. Imunologické a alergologické vyšetrenie je v poriadku, zuby mám v poriadku, ORL vyšetrenie v poriadku, klasické krvné testy pri preventívnej prehliadke v poriadku, nálezy na pohlavne prenosné ochorenia negatívne.. Už si neviem dať rady. Existuje ešte nejaké vyšetrenie ktoré by mohlo odhaliť kde je problém? Čo mám robiť ? Môže to byť niečo hormonálne? Totiž užívala som pol roka antidepresíva a počas tohto obdobia som nemala mykózy ! Ďakujem za odpoveď

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Kvasinková infekcia je obvykle obrazom vlastnej imunity. Je to dlhodobý problém a neodstráni sa zo dňa na deň. Skúsila by som ešte autovakcínu a posilovať vlastnú imunitu a to dlhodobo, ak nie celoživotne! Rovnako na tieto problémy je dobré Aloe vera.

Komentáře uživatelů ...

pedesaa
14. 11. 2013 11:47:51
Vyzkoušejte si v lékárně koupit přípravek Clogin. Prodává se po balení myslim po pěti a stojí 350Kč. Tento výplach si dělejte ne vždy celou dávkou, ale vždy jen trošku a to velmi často. Po styku, bazéně v době kdy se zánět oběvuje atd. Mě tento lék pomohl po dlouhém boji s mykózou. Třeba to na vás fungovat nebude ale mě veli pomohl.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky