50425  17. 11. 2013 21:35:07 - Filip1998

Bolesť obličky

Dobrý deň
Mám problém. Od včera večera ma nejako bolí oblička. (Keď sa na mňa pozeráte je to Ľavá , ak je to s môjho pohľadu tak pravá) Je to taká tupá bolesť , bolí to keď trochu dupnem do zeme a keď sa postavím so stoličky , a aj keď napnem svaly okolo. Netúším , čo je príčina a z čoho by to mohlo byť. Dnes som vypil 3l vody. Inak pijem veľmi málo , asi tak pol litra vody denne. Moč som nemal ani červený , ani jantárovy , bol do žltkasta a ku večeru priehľadny aako čistá voda , to bude asi tou vodou. Prosím poraďte mi. V piatok som bol vonku do noci , nebol som veľmi dobre oblečený. Môžu byť prechladená? Tiež sme trochu aj popili. Ďakujem

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Samozřejmě by mohlo jít o následek prochlazení. Infekce by se projevila teplotami a řezáním při močení. Mohlo by však jít i o bolesti zad.

Komentáře uživatelů ...

Filip1998
17. 11. 2013 21:58:01
+ Niesom si isty či to je oblička , alebo kríže. V piatok som bol vonku a bolo celkom chladno , ale mne nebola nejako extra zima , ale ani teplo a potom mi bolo horúco , tak som sa rozopol aj bundu aj mikinu. Mohlo ma "prefúknuť" a reakcia nastala až o den neskôr??

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot