50636  3. 12. 2013 14:15:07 - blablad

Niesom gay ale ?

zdravim mam mensi problem, dnes som si pozrel fotku muza a trochu som si zazmolil na penise ani sa mi nepostavil nic len som mal divny pocit aky pri masturbacii nemam a urobil som sa!! no pri myslienke ze by som sulozil s muzom to nie ... viac sa mi pacia dievcata ale toto sa mi nestalo prvykrat.. moze to mat dopad na vyvoj mutaciu a pod. ? je mi patnast dakujem za skoru odpoved

PhDr.Burdova   PhDr.Burdova [Psycholog]
Zdravím,
je Vám patnáct a to je také ten pravý věk, kdy o sobě mladí lidé začínají intenzivně přemýšlet, kým jsou, často si také potřebují ověřovat, zda jejich sexuální orientace je opravdu heterosexuální. Jinak byste si při fotkách mužů na hraní s penisem ani nevzpomněl.
Je přece přirozené, že jste dosáhl orgasmu, když jste masturboval. Nepříjemný pocit pramenil z uvědomění, že se vzrušujete nad fotkou muže a z obavy, co by to o Vás mohlo vypovídat.
Pouze experimetnujete a ověřujete si svou mladou sexualitu. A jste zcela v pořádku.

Komentáře uživatelů ...

Bader
5. 12. 2013 5:25:32
Vo vašom veku vás často vzrušia situácie i také ktoré sú bez sex. motívu. Nie to ešte keď je tam akýkoľvek i malý sex. podnet. Pravdepodobne vás vyprovokovala nahota spojená s fotkou. Nič to neznamená. Neriešte to. Ak zajtra uvidíte kopulujúcich psov a náhodou vás to viac "zaujme" ( lebo sa to môže stať) tak si budete myslieť, že ste zoofil? Nie!! Je to pre vás len určitý sex. podnet na ktorý reagujete vo vašom veku nie nenormálne.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy