50726  10. 12. 2013 12:15:11 - HP625

Prostata

Dobrý den p. Doktore.pi.Doktorko mam navás dost zaludnou otázku. je mi 30 let. nedávno mi byl zjištěn problém prostaty. zánět. a zánět močových cest. Dělám velice náročnou práci co se týče psychiky. a hlavně na obrovské výkyvy teplot. jak v zimě tak v létě. Jezdím již pár let mizinárodně s kamionem. tzn. turnusy. Když jsem byl na vyšetření. tak se p. Doktor zeptal na par otázek. a bylo mu vše jasné. I když jsem dostal silná antibiotika. a čípky. a za léčil jsme to. tak stejně se to v průběhu roku ukazuje. stačí jen abych si nedával pozor. a nachladnu jedna dve. četl jsem toho již mnoho. ale bez výsledně.proto vám píši. Jednak se stydím to řešit osobně. Kdy mi to hodně bolí?né pokaždé když se vrátím po turnusu a př. se vrátíte po 3- 4 týdnech domu a má proběhnou první sex. po dlouhé době tak to fakt bolí. když mám erekci tak mi divně zvlhne zadek. v průběhu 2 let jsem se 4x v noci počůral. ale to bych asi odůvodnil velikou unavou za častého vstávání na wc. a když máte dělat bezpečnostní přestávku 9 hodin. a přitom musíte 4-5x vstávat na WC to je strašně vyčerpávajíci. naprosto strašný. a to mám ještě při tom pocit jako že jdu na poslední chvíli na wc a ve zkutečnosti se vyčurám jen malinko. sotva si lehnu tak bych mohl zase. když přijedu domu a chtěl bych si odpočnout tak to nejde. protože začnu běhat. držím si pitný režim 2 litry vody ted v zimě. víc nemohu. a mohu vám klidně říct že mám s toho respekt. špatně vyspalí řidič nebo celkově neodpočatý řidič kamionu 4O tunového auta. to je až nebezpečné. co stím? Když jsem byl na vyšetření tak p.Doktor poradil mimo záznam do karty to řešit nošením plen. na noc. . ze začátku jsem se zdráhal. pak jsem to zkusil a zaznamenal jsem velikou změnu.. pokud jsem z práce doma . za turnus doslova uběhanej vstáváním na wc. tak to ani nevím když spím že jsem se počůral. a když je to relativně v klidu. tak vydržím celou noc nejít na wc. a ráno se probouzím jako nový člověk. ráno teda mam co dělat abych to ze sebe sundal a doběh na wc. . prosím vás poradte mi p. doktore jestli teda mam si koupit balík plen na noc. když budu doma. a řešit to nekonvenčním řešením. a nebo. to přejde samo?což tomu vůbec nevěřím. A muže nošení plen způsobyt třeba neplodnost? nebo nějaké jiné problémi,.? Co stím??? Ale vim jedno na operaci to neni a pri me praci se tomu nelze nejak vyvarovat. děkuji ps: snad jsem vám to popsal srozumitelně. A pritelkyně mi rekla něco o masáži prostaty. Zni to bolestivě. Jaky mate na to nazor. Mam to podstoupit? A mate k tomu nejakou radu?

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Zásadní je stanovit správnou diagnózu a důsledné přeléčení infekce moči. Pokud potíže trvají, je vhodná další léčba. Něco není správně. Může jít o problém prostaty, ale také např. nadměrnou tvorbu moči přes noc.

Komentáře uživatelů ...

Siss
14. 12. 2013 0:42:19
tak jasné, že nie som lekár ani nič podobné, ale čítal som na nete, že vrbovka malokveta je fajn, že niektorým pomohla a tiež aj akupunktúra, ale neviem na 100%,bolo by treba to zistiť. Na zápal močových ciest partnerka mala antibiotiká, samozrejme, a čo viem, aj urologické čaje a hlavne s brusnicami-->toto jej to dalo do poriadku čo najskôr. Nejaké vitamíny si neskúšal? Alebo aj tá masáž prostaty?

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot