50802  16. 12. 2013 16:28:18 - Domca93

Sexuální orientace

Ahoj mám problém a to s tím, že si nejsem jistá jakou sexuální orientaci mám. Je mi 17 let a nikdy jsem neměla vztah a ani sex. Už dost dlouho mi vrtá hlavou či jsem na kluky nebo na holky a nebo na obojí. Doposud jsem si myslela, že jen na kluky než jsem si uvědomila, že mě přitahují i holky. Když mi bylo okolo 7 let líbila se mi jedna žena na obrázku. Když mi bylo zhruba 12 let, řekla jsem mé kamarádce, že bych se chtěla líbat s holkou. Nevím jestli jen blbě fantazíruju a nebo opravdu jsem bisexuálka poněvadž se mi líbí i kluci ale více toužím vztah se holkou. Už mě nebaví se dokola ptát sama sebe co jsem. Co si myslíte vy?

Mgr.Vrankova   Mgr.Vrankova [Psycholog]
Dobrý deň.
Ste v období, kedy sa naozaj hormóny "búria", všetko sa mení - ako telo, tak i psychika a prežívanie, tak aj sexuálne človek dozrieva. To, že Vás priťahujú ženy nemusí nutne znamenať, že ste "na ženy". Ale aj může. Na Vašom mieste by som tomu nechala čas, takéto veci sa zvyknú vykryštalizovať postupne a určite sama spoznáte, čo vlastne ste. Veď píšete, že ste ešte nemala vzťah, to znamená že budúce skúsenosti Vás můžu formovať. Nemusíte sa tou otázkou v mysli zaoberať, proste žite a Vaše vnútro a pocity Vás povedú. Držím palce!

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie