50827  18. 12. 2013 14:52:49 - pokladnik

Citlivost žaluďa

Dobrý deň,mám taký problém ale neviem či je potrebná konzultácia s doktorom alebo sa to dá vyriešiť nejako inak, pri poslednom masturbácii a poslednom pohlavnom styku som si všimol že okraj mojho žaluďa je príliš citlivý, až bolestivo, pri stoporenom penise je veľmi malá šanca dostať spoza neho kožu naspať a pri pohlavnom styku táto bolesť/precitlivenosť sposobila taktiež predčasnú ejakuláciu (podotýkam že som mal kondom) ,čo mi bolo dosť nepríjemné, ak by som mal vyhľadať doktora mal by to byť urolog/sexuolog? Vopred ďakujem za odpoveď.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Vyhledejte urologa. Pravděpodobně jde pouze o zánět. Obtížnép přetažení předkožky bývá spojeno se zúžením předkožky.

Komentáře uživatelů ...

Bader
19. 12. 2013 6:08:05
Zväčšená citlivosť po ejakulácií je normálna. Niekto má citlivý niekoľko minút PO celý žaluď. Dokonca sa to môže prejaviť až ako bolesť. Aj mierny dotyk je v takom prípade veľmi nepríjemný. Je nutné to nechať odoznieť. Celá spomínaná oblasť bola "rozdráždená" a na upokojenie potrebuje čas.
Kamill
26. 12. 2013 18:07:45
Zvýšená citlivosť sa u mňa dostaví už počas ejakulácie. Vtedy netolerujem akékoľvek dráždenie a potrebujem pár min. pokoj.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie