51000  1. 1. 2014 23:02:16 - romanroman

Znížená chuť na sex

Dobrý deň prajem, moj problém je následovný: za normálnych okolností mám chuť na sex s mojou priateľkou zriedkakedy, chuť na sex dostávam keď sa zobudím v noci - vtedy je to NAJINTENZÍVNEJŠIE alebo nasledujúci deň po požití alkoholu, masturbujem tak 4 krát do týždňa ale na sex s mojou priateľkou nemám chuť. Mám 23 rokov, priateľka tiež, sme spolu 3 roky, za odpoveď dakujem.

Mgr.Vrankova   Mgr.Vrankova [Psycholog]
Dobrý deň.
Skúste porozmýšľať, či to tak bolo s Vašou priateľkou vždy, alebo to nastalo až po určitom čase. Často sa totiž stáva, že to čo bolo na začiatku plné vášne, novosti, sa stáva časom rutina. U Vás sa nezdá, že by to súviselo s nejakou Vašou nefunkčnosťou, keďže masturbujete. Pokúste sa si sex s priateľkou nejako obzvláštniť. Vymyslite novú techniku, či nové pre Vás exotické miesto, zahrajte si trebárs nejakú erotickú hru... A porozprávajte sa s ňou o tom, nech nemá pocit odvrhnutia. Držím palce!

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie