51074  6. 1. 2014 20:04:47 - Gideon

Orálny sex a riziká

Dobrý deň / večer
Som gay .Mal som sex na jednu noc s jedným chalanom ,bol v tom aj alkohol.Resp mal som sním orálny sex s tým že ja som bol aktívny ludovo povedané ja som ho fajčil avšak nie do konca .Erekciu si privodil až sám rukou resp jeho semeno sa mi nedostalo do úst.
Otázka znie : Ak by bol HIV + aká je šanca v % že sa nakazím ?Mám sa íst preventívne otestovať ,má zmysel to robiť či je to nutnosť ? On mal len 16 nepredpokladám že mal vela sex.skúseností ale obava je stále. Ďakujem.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Při orálním sexu je pravděpodobnost nákazy HIV zanedbatelná.

Komentáře uživatelů ...

lauruska
6. 1. 2014 20:26:45
inak,ja by som tiež chcela vedieť,ako to je s týmto ,počula som,že je maličká šanca,že sa dá pomocou slín niečo preniesť,ak má človek nejakú pohlavnú chorobu. ja som robila tiež partnera pusou a neviem ak je nejaký chory,ci by som to dostala ja?dá sa to takto preniesť ? alebo napríklad,ak žena robí muža rukou,a má zader na ruke do krvi,tak moze sa tym nieco preniest,ak semeno sa dostalo do toho zaderu,resp.teda aj do krvi ?mám sa obavat ?

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie