51121  8. 1. 2014 18:40:11 - Market333

Tvoření povlak na penisu

Dobrý den,
začal se mi dělat povlak žaludu, zapáchal, po umytí se tvořil velmi rychle. Léčil jsem canestenem který situaci zmírnil. Na chvilku problém odezněl. Později problém znovu na bakterii jsem dostal mast macmiror komplex která zabrala. Po měsíci problém zase nstal avšak absolutně bez zápachu a tvoří se jen vrtsvička která na první pohled nejde vidět až při umývání. Hygienu dodrřuji počlivě! Nepoučívám mýdlo na postižené místo. zkoušel jsem obklady řepíkem. Nevíte čím by to mohlo mít. Zkoušel jsem znovu jak macmiror tak canesten a to dostatečně dlouhou dobu ale problému se nezle zbavit, penis pečlivě vysušuji. penis občas pobolívá. Prosím o radu než se dostanu k lékaři.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Zkuste penis 2x denně oplachovat v balneum hermal nebo v Chamomilla a poté mazat Canestenem - mazat se dá do zhojení třeba až 3 týdny.

Komentáře uživatelů ...

Bader
9. 1. 2014 5:34:39
Nepíšete či máte nejakú sex. aktivitu. Ak áno je nutné aby preliečením prešla i partnerka. Nestačí sa liečiť sám. Inak ste vykonal všetko základné čo ste mohol. Takže potom už len konzultácia u lekára.
Market333
9. 1. 2014 22:41:42
prvně bez pohl. styku přeléčené canestem později parnerka následně přeléčené macmirorem který jsme dostali oba po gynekologické prohlídce chvíli vše v normálu, ale momentálně se povlak tvoří během pár hodin dělší dobu bez pohl.styku, partnerka zdravá. nyní zdá se že pomáhá benapanten

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot