51234  14. 1. 2014 22:40:06 - Tracker

Kožní problém na varleti

Dobrý den, už přes rok přibližně mám na varleti červenou "skvrnu" či jak to nazvat.. viz. obrázek. Po koupání většinou pokožka svědí. Poslední dobou mě pokožka svěděla i po občasném 2 hodinovém odpoledním spánku.. Když přijdu domů z venku(Ze zimy), tak je pokožka v místě celá "vybledlá", či bílá.

Tato červená skvrna se tam objevila přibližně od doby, kdy jsem si začal holit rozkrok. Předtím jsem žádné problémy se svěděním neměl a ani jsem tam neměl žádnou červenou skvrnu. Zkoušel jsem se neholit + si to mazat mastičkama od doktorů, ale nepomohlo to.

Už jsem byl u 2 kožních doktorů asi cca před půl rokem. První mě předepsal Canesten s tím, že to jsou pravděpodobně kvasinky. Mazal jsem to na místě 10 dní a vůbec to nepomohlo.

Tak jsem šel k jinému kožnímu doktorovi, který mě předepsal Pimafucort. Mazal jsem to na místě zase těch 10 dní a nepomohlo to. Každopádně když se vykoupu a pokožka mě svědí, tak ten Pimafucort pomůže, že to přestane svědět. Ale to je asi tak všechno.

Když jsem byl na prohlídce u obou doktorů, tak si ten kožní problém prohlédli "letem světem", až jsem se divil, že z toho dokázali určit správnou diagnózu.

Proto bych Vás rád požádal o radu, jak bych s tímto kožním problémem mohl definitivně skoncovat, protože už mě to přes rok otravuje život a já nevím co s tím. Je mi 19 let pokud to má nějaký význam na určení diagnózy.

Předem mockrát děkuji za odpověď.

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Kožní problém na varleti

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Jedná se primárně o kožní problém, proto doporučuji řídit se doporučením kožních lékařů. Jde jistě o zánět. Udržujte kůži v suchu, čistotě a nevystavujte ji vlivu kosmetiky nebo mechanickým vlivům.

Komentáře uživatelů ...

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot