51302  20. 1. 2014 0:08:29 - bordel

Erekcia a sex. orientácia

Dobrý deň,
neviem či sa jedná o sexuologický či psychologický problém, ale rozhodol som sa adresovať to sem.:) Mám problém so svojou sexuálnou orientáciou homosexuála. Pravidelne masturbujem na gay porne a mávam sklony k myšlienkam na mužov aj ma skutočne vzrušujú, avšak vôbec sa s tým nestotožňujem, nakoľko som v minulosti mal dievča a taktiež ma vzrušovalo a milovať ženu, keď sa naozaj zaľúbim, dokážem celým srdcom, len tam vzniká sexuálny problém. Môj problém tkvie v tom, že sa často dostávam do situácie, keď sa schyľuje k sexu so ženou, čo mi neprekáža a som tomu naklonený. Vtedy buď nejak vykľučkujem zo strachu, že nebude žiadna erekcia alebo sa tomu poddám, ale k vzrušeniu u mňa proste nedôjde (jeden krát sa mi erekcia dostavila aj pri žene), napriek tomu, že by som chcel mať sex so ženou. Nechcem popierať, že mám homosexuálne sklony a mužské telo ma skutočne viac priťahuje, ale nechcem za partnera muža, viac ma láka tradičný plnohodnotný vzťah. Vedel by mi niekto v tejto situácií, prosím, poradiť? Uvažoval som nad tabletkami na erekciu, ale neviem či je to vhodné. Ďakujem za váš čas.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Záleží zda Vás vzrušuje více představa sexu s mužem nebo ženou. 6e se vzrušíte u gay porna neznamená, že jste homosexuál. vzrušuje Vás erotika, ne sex gayů. Pokud jste nezkušený v sexu, je normální, že nemáte erekci se ženou. Pravděpodobně z důvodu nervozity. Až budete mít tu správnou partnerku, tak se sexuální akt povede.

Komentáře uživatelů ...

Bader
21. 1. 2014 5:23:34
Nebudete vyhranený homosexuál. Skôr bi. Ak máte, ale problém so vzrušením pri žene nedá sa to celý život vo vzťahu so ženou riešiť tabletkami a podpornými prostriedkami. Erekcia je záležitosť mozgu a ten vám velí niečo iné. Ak sa rozhodnete žiť vo zväzku so ženou bude to časom pre vás komplikované. Dnes kým ste mladý budete "stihať" i zvládnete možno s ňu pravidelný sex. život. Ale s pribúdajúcim vekom vás to i tak bude ťahať inde a spravíte nešťastnú JU i seba. Zvážte svoje kroky. Za to aký ste nemôžete a skôr hľadajte cestu zmierenia sa so sebou samým. Prispôsobiť životu taký aký som.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie