51307  20. 1. 2014 14:47:19 - janastankova

Pálení pochvy po ejakulaci

Dobrý den,
mám na Vás otázku ohledně jednoho mého problému. Mám přítele se kterým jsem již pátým měsícem, ale mám problém s tím, že po pohlavním styku u mě dochází k pálení pochvy (ale žádné otoky nebo začervenání nebo vyrážka není), ovšem jen v případě, že partner ejakuluje do mě, pokud se tak nestane a ejakulát se mi dostane kamkoli jinam na kůži, klidně i na intimní místa, žádné nepříjemné pocity ani pálení necítím. Žádnými záněty ani ničím podobným netrpím a tak bych se chtěla zeptat co tento problém může způsobovat. S partnerem si dáváme pozor a partner většinou ejakuluje mimo pochvu, k ejakulaci do pochvy došlo zatím pouze třikrát. Pálení není nikterak nesnesitelné spíše nepříjemné a zhruba po 15 minutách odeznívá bez potřeby umytí nebo nějakého ošetření. Dočetla jsem se ale, že existuje alergie na sperma a mám obavy, zda by se nemohlo jednat o tento problém, nebo jestli to spíše nemůže způsobovat to, že si teprve na partnera zvykám, popřípadě rozdílné ph nebo třeba drobné oděrky, které mohou při pohlavním styku vzniknout. Předem moc děkuji za odpověď.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Nechte se vyšetřit na gynekologii, používejte lubrikační gel a pokud je to nepříjemné tak i kondom. Alergie by se projevila změnami na sliznici.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie