51407  25. 1. 2014 15:21:52 - veronika342

Orgazmus sama - áno, s partnerom - nie.

Dobrý deň, prosím Vás veľmi ma trápi jeden problém a to, že nedokážem dosiahnuť orgazmus pri sexe. Stalo sa to len jeden jediný krát a to ani sama neviem ako. Problém dosiahnuť orgazmus sama nemám, práveže je to u mňa dosť rýchle a aj s pomôckami je to dosť v poriadku, ale pri sexe nie. Viem, že to je v hlave a čím viac sa tým trápim, tak tým je potom aj horší môj výkon pri sexe a mám z toho strašný smútok. Sú chvíle kedy mám toho plné zuby a netrápim sa tým, len si sex vychutnávam a páči sa mi, ale vrchol nedosiahnem. Možno je to aj tým, že to mám tak nejak zakódované v hlave, že viem, že sama áno a s partnerom nie. Partner je v poriadku, vzrušuje ma, je mi s ním super, v ňom problém nevidím. Prosím, poraďte mi.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Váš problém není zdaleka ojedinělý. Samozřejmě, že pokud na to budete myšlenkami fixována, tak bude dosažení orgasmu komplikované. Partner obvykle nedokáže působit přesně jako erotická pomůcka - jde hlavně o délku aktu a o místo dráždění. Musíte se spolu domluvit, jak na to. Své šance zvýšíte pokud budete Vy nahoře. Nechte tomu však volný průběh a nesnažte se za každou cenu.

Komentáře uživatelů ...

Bader
28. 1. 2014 5:23:46
Ak viete dosiahnuť orgazmus to je výborné. Ostatné s partnerom je len otázka času. Skúste partnera viesť tak ako "potrebujete". Vy poznáte svoje telo, a viete čo a ako aby ste sa dopracovala k príjemným pocitom. Tak veďte i partnera. Zahoďte zábrany a predsudky, že orgazmus sa musí dosiahnuť len stykom. Veďte jeho ruku....Ak to dokážete verte, že "cvikom" v spolupráci s partnerom sa podarí všetko ako chcete.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie