51427  26. 1. 2014 19:51:08 - Netusej

Afty na penisu

Dobrý den.
Začnu v rychlosti od začátku. Je to zhruba 5let, kdy začaly problémy s vyrážkou na zádech, po roce jsem šel k dr.na kožní, řekl, že se jedná o plíseň. Loni jsem se s tím léčil naposledy (za ty čtyři roky se mi to vrátilo zhruba 6x) tabletami Lamisil, na další název léků si nevzpomínám. Před půl rokem jsem měl problém s kašlem a dýcháním, rozbor ukázal zvýšenou Candidu. Před týdnem se mi na penisu udělaly afty, přesně takové, jaké se mi dělají v ústech. Malé bílé flíčky s červeným ohraničením - stačí jen aby se na ně dostala voda (o mýdle nemluvě) a pálí to jak čert. Do toho se objevilo svědění a pálení při močení, následně usazování bílého povlaku pod předkožkou. Střídaly se mi průjmy se zácpou, čtyři dny jsem byl ve stavech, kdy se mi neskutečně střídaly nálady, přišly pocity marnosti, depresivní nálady.
Jako každý jsem se samozřejmě kouknul na internet a vyplašil jsem se různými chorobami, jako je především syfilis (měsíc u mě bydlel známý, který prý syfilis před třemi lety měl a na další kontrolu má jít až za několik let, protože je zdravý - samozřejmě, že mě i tohle vyděšilo, protože co si budeme povídat - ručníky, příbory atd).
V lékárně jsem si koupil Jenamazol, pravidělně mažu, svědění ustoupilo, pálení taky. Ale afty zůstávají, je jich zhruba osm. Jeden se zhojil a je po něm fialová jizvička.
Dále užívám Candivac a Biopron 9. Vysadil jsem veškerý cukr, sladidla, kynuté těsto. Všechny obtíže ustávají, jen aftíky zůstaly. A v den, kdy se mi afty začaly objevovat mě pobolívala třísla, ale jen mírně, stejně jako mě bolívají uzliny na krku, když mám afty v ústech. Můžete mi, prosím, říct názor, o co se jedná? Děkuju moc.

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Afty na penisu

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Mám podezření na genitální herpes. Vyhledejte lékaře k zahájení léčby antivirotiky.

Komentáře uživatelů ...

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot