51437  27. 1. 2014 14:55:05 - Michaela85

Zánět močového měchýře

Dobrý den.
Už si nevím rady a prosím o pomoc. Pravidelně každý měsíc (už je to osmý měsíc) při menstruaci dostanu zánět močového měchýře (teda jestli to zánět je – pálení a řezání při močení, časté chození na záchod, ..). První dva dny mám menstruaci slabou a třetí den se to spustí a ještě ten den se dostaví zánět. Trvá to po celou dobu menstruace a ještě tak tři dny po skončení, kdy to pomalu odeznívá. Byla jsem 2x na urologii, ale v moči nic nebylo. Objednala jsem se i na gynekologii, ale paní doktorka mě ani neprohlédla a řekla mi, stejně tak jako na urologii, že je to normální. Už si s tím opravu nevím rady. Normální mi to tedy nepřipadá. Ráda bych zjistila příčinu! Když vím, že budu menstruovat, tak začnu hodně pít, užívám vitamín C, jím brusinky, koupila jsem si URIVAC, lichořeřišnicové kapky, zkoušela jsem jedlou sodu, teplo...ale vždy to zase přijde. Je to opravu hodně otravné a nepříjemné, když víte, že to skončí a za měsíc je to zase zpátky. Nikdy dříve jsem tyto problémy neměla. Teple se oblékám, před sexem i po sexu se vymočím a osprchuji. Při menstruaci používám tampóny a sprchuji se 2x denně, používám intimní mýdlo. Prosila bych o radu, co by to mohlo být, co s tím dělat, jak postupovat, atd... Prosím poraďte. Děkuji za odpověď. Hezký den

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Pálení a řezání může doprovázet menstruaci. Pokud nebyla zjištěna žádná urologická abnormalita, tak budete muset počkat až to samo odezní.

Komentáře uživatelů ...

katka123
28. 1. 2014 15:39:30
moze za to zvacsujuca sa maternica, ktora tlaci na mocovy mechur. nemusi to byt hned zapal a ano je to normalne. mavam to aj ja.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot