51508  31. 1. 2014 13:33:26 - matuliiik

Prvy vibrator

Dobry den,
moj partner ma zacal v sexe odmietat a kedze ja mam sex naopak velmi rada a nechcem tento stav riesit neverou, rozhodla som sa kupit si vibrator. Zial kupila som si dost hruby oproti penisu mojho priatela, Rada by som sa preto spytala, ci pouzivanie tejto pomocky moze mat vplyv na moju vaginu. Nechcem, aby o tom vedel, ze si takto "pomaham", no mam obavu ze na to pride, ak uz nebudem "taka uzka" ako doteraz. Neviem, ci su moje obavy opodstatnene, na druhej strany sa mi to takto paci uspokojovat sa, ale nechcela by som aby sa vagina roztiahla az privelmi ze sa v nej partner "utopi". Doteraz som bola relativne uzka a vidim to ako vyhodu. Vasu odpoved Vam vopred dakujem.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Nemusíte se bát. Pochva je natolik pružná, že to přítel nemůže poznat.

Komentáře uživatelů ...

Doctus
31. 1. 2014 16:54:13
Používáním tlustých vibrátorů se může pochva roztáhnout do šířky natolik, že bude pro partnera moc volná. Průměrná šířka penisu je 3,5 cm, s vhodnou délkou by to mělo ženu uspokojit plně. Užší vagína je vždy lepší. ;)
Bader
1. 2. 2014 6:12:15
Ak náhodou váš partner príde na to ... bude sklamaný a neprospeje to vašemu sex. životu ani celkovému vzťahu. Ani nie tak, že ho používate, ale že ste ho nahradila "väčším". Bude si myslieť, že vaše problémy so sex. životom súvisia s jeho "menším rozmerom" a potom už ho k sex. styku nedotiahne absolútne nič. Bude sa ako muž cítiť menejcenný, neschopný a.... . Kúpte si radšej ešte jeden, primeranejší. Myslím, že i ten " menší " vás dokáže uspokojiť a ideálne by bolo keby ste HO ku "hrám" aspoň občas prizvala. Ak to budete robiť sama dajte veľký pozor, aby vás neodhalil. Partnerove ego veľmi klesne ak na to príde, že máte náhradu.
matuliiik
5. 2. 2014 21:32:27
Bader, nemyslim si to. On vie, ze ja som s jeho "rozmerom" spokojna, momentalne vsak prezivame krizu ktora sa podpisala aj na sexualnom zivote, resp. nechuti na sex.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie