51586  4. 2. 2014 19:19:50 - dejv90

Zvláštní výrůstky nad penisem

Dobrý den,
chci se zeptat co jsou tyhle výrůstky, mám je už asi tak 3 měsíce,nikterak nesvědí, mají tak cca 0.5mm a barevně lehce načervenalé. S přítelkyní jsme rok, ona nic takového neměla a nemá,co se týče holení tak jsem dělal žiletkou, ale asi tak 5 let a nikdy nic, krom pár boláčků které pak zmizely. Když se je snažim vymáčknout, tak jdou hodně stěží a dost pak krvácí. co se týče hygieny, tak každý den se myju, a hyg. potřeby jsem nijak neměnil. žádné léky, kromě hormonů na štítnou žlázu, kterou léčím tak 10let, neberu. Co se týče zdravotního stavu, řekl bych že vše jinak v pořádku, ještě podotýkám, že nikde jinde na těle nic takového nemám. Předem díky, D.

Zvláštní výrůstky nad penisem

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Jedná sa o genitálne bradavice, ako dôsledok HPV infekcie. Mal by ste čím skôr vyhľadať kožného lekára a nechať si je odstrániť. Do tej doby než sa ich úplne zbavíte, by ste nemal mať pohlavný styk!!! Je to sexuálne prenosné ochorenie!!!

Komentáře uživatelů ...

pedesaa
4. 2. 2014 21:13:37
No nechci strašit ale vypadá to jako genitální bradavice. Uvidíte co napíše odborník.
Bader
5. 2. 2014 5:31:33
Nie som odborník, ale podľa všetkého sú to gen. bradavice. Vyhľadajte kožného, sám sa toho nezbavíte. Do vyliečenie sa vyhnite sex. kontaktom.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot