51618  6. 2. 2014 0:32:35 - Quide

Sexuální minulost partnera (na 2x)

Dobrý den,
předem doufám, že můj dotaz neskončí v propadlišti dějin a že bude zodpovězen, zejména proto, že mě to velice psychicky ničí. Bude to dotaz pravděpodobně dlouhý, ale pro pochopení problematiky musím vypsat poctivě vše.

Víte, já nikdy neměl holku. Tím ale myslím na intimnější vztah. Vždy to bylo takové to ''chození ven''. Měl jsem ale i možnosti na něco intimnějšího - ovšem ale bez lásky, a jelikož jsem pravděpodobně dobře vychován, nikdy jsem toho nevyužil. Ve svých 21 letech jsem ale lásku potkal.
Seznámili jsme se v podstatě velmi neobvykle - na youtube. Prostě se mi líbila a podle jejích vlastností, které z ní vyzařovali jsem si i takovouto holku vždy přál. Napsal jsem jí na facebook, no a už to bylo. Jelikož je ale slečně pouhých 16 let a bydlí 350 km ode mě, nejdříve to byl Skype, webkamera apod. - asi dva měsíce. No a pak to přišlo, letní prázdniny 2013 - půlku z nich jsem byl u ní, půlku ona u nás. Rodiče si navzájem padli do oka, naprosto super, takže proč ne. K něčemu intimnějšímu došlo už dokonce o těch prázdninách, čekal jsem na lásku - přišla z obou stran, je mi 21 let, takže proč ne. No a tam to začalo, začal jsem se ptát a tím si asi vše pokazil.
Nejdříve mi řekla, že před prázdninami, od března do června, chodila s klukem, s kterým se asi 15x za tu dobu vyspala. Údajně to byla léčba za její vztah před tímto, o kterém 100 % vím, že byl pouze spirituální a který jí velmi zasáhl. Prý si myslela, že když s ním bude spát, zamiluje se do něj. Nestalo se a pak jsem přišel tedy já. Dobře, toto jsem překousl - dá se to pochopit.

Od této doby ale začalo peklo. Budu psát vše tak, jak jsem to dozvídal víkend co víkend, kdy za ní jezdím. Prosím, nezalekněte se detailnějšího popsání, ale pomoci si nemůžu. Napsat to musím vše, musím se prostě vypovídat.

Ve 14-ti letech sex na ''chlastačce'', venku. Sexem myslím opravdu zásun. Bez kondomu.
Ve 12-ti letech to zkoušela s kamarádem venku na poli - nešlo to. Jak jsem se později po celém provalení (ke kterému se dostanu) dozvěděl, bylo to 3x. Poprvé si dotyčný jen myslel že zasunul, jiný den - po druhé zasunul, ale hned se udělal a po třetí mu vykouřila.
V 10-ti letech lesbická zkušenost s kamarádkou. Prsty a jazyk.

Tímto končí oddíl toho, co mi řekla sama ze své vlastní vůle. Ani jsem nijak netlačil, jen jsem se vždy slušně zeptal.
Jelikož mám ale silnou intuici, pořád mě tlačila myšlenka, že to prostě a jednoduše není vše. A TAKÉ ŽE NEBYLO.

Přišel den D. Věděl jsem, že má profil na sociální síti, stránce, kde máte svůj profil a kde je chat. Věděl jsem také, že tato stránka je hlavně a převážně na seznamování. Věděl jsem, že to co chci najít, tam najdu.
... a našel jsem.
Nejsem hrdý na to, co jsem udělal ale nemohl jsem si pomoci. Na profil jsem se přihlásil a začal číst historii chatu. To, co jsem si přečetl se nedá ani popsat. To děvče v období 12-14ti let ''balilo'' chlapce. Ale takovým způsobem, že nad tím zdravému člověku zůstává rozum stát. Byly to NESKUTEČNĚ hnusné erotické chaty, které převyšují jakoukoli normální erotickou povídku. Bylo to stylem: ''tady jsem, tady mě máš, pojď sem a dělej si se mnou co chceš''. V tu chvíli jsem nechtěl být více na této planetě a chtěl jsem odletět někam hodně daleko. Přišel jsem za přítelkyní.....
Nezbývalo jí už nic jiného, než mi to říct vše. Opět to tu vše napíši.
(pokračování v dalším příspěvku, z důvodu počtu znaků - prosím pomozte!)

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
odpoveď v druhej časti

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie