51619  6. 2. 2014 0:33:37 - Quide

Sexuální minulost partnera (na 2x)

- Na tom profilu měla ještě album fotek, které bylo sice zamčené, ale heslo s radostí posílala jakémukoli klukovi, který si o heslo řekl. Měla tam fotky sebe, ale bohužel ne své horní části těla. Na rovinu měla fotky své vagíny, fotky jak si tam strká nejrůznější předměty apod. A to prosím v těchto letech ! A to není vše co se týče toho profilu. 10x byla prý s kluky na skypu, dívala se, jak na webkameře masturbují a ona u toho samozřejmě masturbovala také. 3x se jim prý také ukázala na webkameru. Z tohoto už se mi chtělo opravdu zvracet a motala se mi hlava. Pokračuji
- Ve 13-ti, v 7. třídě základní školy měla 2x sex se spolužákem za školou. Opět se vším všudy - bez kondomu.
- Ve 14-ti na silvestrovské oslavě vykouřila polo-černochovi, on jí vylízal
- V 9-ti druhá lesbická zkušenost (tato byla tedy první) s dcerou rodinných přátel v Chorvatsku. Opět prsty a jazyk
- V 8-mi zkoušela sex s kamarádem, neúspěšně
- V 9-ti zkoušela sex s kamarádem, neúspěšně

A na závěr všech těhle naprostých hrůz, úplně jako první věc ze všeho. V 8-mi letech za ní přišel bratr do pokoje a řekl ''hraj si''. Takže si rukou hrála, ale prý jen trochu. Napadlo mě, že to celé tento ''budižkničemu'' odstartoval, ale s jistotou to tvrdit nemohu. Přeci z toho to děvče nemohlo mít rozum a toto byl hnací motor. Díky benevolentním rodičům, kdo ví, co tam bylo ještě jiného.

Jak to řeším já ? Dny na to jsem nespal, brečel.... Základem všeho je, že ji přesto i tak miluji a ona miluje mě. Hlavní je to, že říká, že se jí to hnusí, že byla hloupá a že se změnila. Zkusil jsem si to ověřit. Napsal jsem ji, že jediný způsob, jak se s tím vyrovnám je trojka s ní a s kamarádkou, kterou má sehnat. Pokud by napsala že ano, okamžitě to ukončuji. Ona mi ale hodinu vysvětlovala důvody k odpovědi NE a tak jsem se ujistil, že se asi opravdu změnila.
To mi ale samozřejmě nemůže plně pomoci.

Zatím jedeme dál, ona říká že mě opravdu miluje, nechce o mě přijít, že jsem její anděl (skutečný anděl, když byla má první), co jí konečně přinesl světlo do té její temnoty. Já jí též miluji, snažím se na toto vše zapomenout. Testy na AIDS jsem z obou stran nechal udělat okamžitě, jak jsem se vše dozvěděl - zaplať pánbůh negativní.

....ve skutečnosti na to ale pořád myslím a neskutečně mě to psychicky ubíjí. Hledám si fotky z těch let a dokonce si představuji, jak to vše s nimi dělá a nemohu si pomoci.

PROSÍM VÁS, nemažte tento dotaz. Je to obrovský průšvih, obrovská chyba někoho z rodiny, obrovský omyl lidstva. Jak se toto vůbec může stát ? Proč zrovna já, slušná a poctivá osoba se zamiluje do takovéto osoby ? Přijít o ní nechci, je pro mě ideální - taková jaká je teď.
Jak se s tím ale mám vyrovnat ? Prosím, poraďte... prosím.

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Ak sa do niekoho zamilujete, tak ho beriete takého aký je a to aj s jeho chybami aj prednosťami. Často sa stáva, že partner, ktorý nemal sexuálnu skúsenosť podvedome žiarli na bývalých partnerov. Nechcem sa Vás dotknúť, no jednoznačne chcem napísať, že problémom vo vzťahu momentálne ste Vy a Vaša nedôvera. Prekročili ste hranicu a vystavujete vlastný vzťah skúškam, ktoré nie sú jednoznačné. Napr. ten sex v trojici nehovorí nič o láske Vašej partnerky k Vám. Čo ak by povedala áno len preto, aby Vás spravila šťastným? Minulosť partnerky jednoducho nezmeníte a skúste sa sústrediť na to, čo prežívate s partnerkou aktuálne. Ak Vám povie, že Vás miluje, tak tomu plne dôverujte. Lebo vzťah bez dôvery nemá budúcnosť. Skúste chvíľu o minulosti nehovoriť, ak na to príde téma, tak to stopnite a povedzte, že sa idete venovať radšej prítomnosti a budúcnosti.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie