51744  12. 2. 2014 19:40:34 - peter2222

Napuchnuté semenníky, drobná funikulokéla

Dobrý deň,
pred rokom som mal operáciu hydrikély pred časom som začal pozorovať opätovné napúchanie pravého semenníka ráno po prebudení má normálnu veľkosť a po fyzickej záťaži mi napuchne a pobolieva. Podľa urologa je to drobná funikulokéla s čírim obsahom. Nedávno som bol s priateľkou k pohlavnému styku nedošlo len som bol vzrušený. Keď erekcia prestala do pol hodiny ma začal semeník strašne bolieť a napuchol mi ešte viac bolesť bola taká silná že som mal problémy kráčať. Môže to byť nijaký zápal alebo to môže spôsobovať tá funikulokéla? Momentálne nemôžem isť s pracovných dôvodov na operáciu. Za odpoveď vopred ďakujem.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Takové bolesti bývají při nedokonaném pohlavním styku. Změny velikosti šourku by však mohly souviset i se zánětem nebo s jiným onemocněním. doporučuji vyšetření na urologii.

Komentáře uživatelů ...

Bader
13. 2. 2014 5:10:15
Tá bolesť skôr bola spôsobená tým, že došlo k silnému prekrveniu !!!!! v intímnej oblasti ( i semenníkov )naštartovaniu procesu sexuálneho uvolnenia a celý proces nebol ukončený ejakuláciou. V takomto prípade pomôže i masturbácia. Po nej dochádza k uvoľneniu, odtoku krvi, upokojeniu.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot