51798  16. 2. 2014 20:45:15 - KacenkaXX

Fibrom-kondolyma

Dobrý den,
jak se pozná fibrom od kondolyma? A je možné, že má přítel genitální bradavici vzhledem k tomu, že jsme si věrni a on přede mnou neměl žádnou sexuální partnerku a já před ním měla 2 partnery. Chráněné sexuální styky, 1 praskl kondom. Děkuji

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Pravděpodobnost nákazy od Vás, která nemáte příznaky je minimální. Kondylom vypadá jako květáček, fibrom bývá stopkatý s hladkým povrchem.

Komentáře uživatelů ...

Bader
17. 2. 2014 5:18:32
To či ide o bradavicu najlepšie posúdi lekár. Väčšinou, ale nie je len jedna. U partnera sa prejaviť nemusí, imunitný systém to môže zvládať.
KacenkaXX
19. 2. 2014 21:07:52
Děkuji za odpověď. Toto je hladké. Zajde k dr, uvidíme. Četla jsem, že vir způsobující tyto typy bradavic může v těle sídlit i několik let než se projeví nebo, že já mohu být jen přenašečka viru. Můj gynekolog mi dokonce řekl, že toto jsem si mohla přinést i z veřejného bazénu (ačkoliv žádný příznak nemám), že se to může stát a nebyla bych první (četla jsem o tom ve vícerodiskuzích). Snad vše dobře dopadne a přítel si nebude myslet, že jsem mu nevěrná :( Děkuji!

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie