51811  17. 2. 2014 22:36:43 - Panicky

Problémy v dospívání

Dobrý den.
1. Je mi 16 let a mám menší problém týkající se sexu. Asi před rokem jsem se svou dívkou usoudil za vhodné mít pohlavní styk. Bohužel můj penis byl proti. Tehdy jsem hledal odpovědi na internetu a usoudil jsem, že je to nejspíš stresem.
Včera jsem však zjistil, že mám problém stres odbourat (ano stalo se mi to zas :) ). Napadlo mě tedy, že bych na poprvé mohl využít některých prášků (viagra).
Zajímal by mě profesionální názor na toto rozhodnutí. Děkuji

2. Nemohl jsem si nevšimnout při zkoumání vlastního těla určité jizvy. Ze spodní strany penisu mám podlouhlou jizvu. Od žaludu až hluboko dozadu kde si nevidím :D. Nemám ponětí po čem by tam mohla být a pochybuji, že to tam máme všichni.
Připadá mi hloupé ptát se na to rodičů ( kdyby jste věděli o nějakém lékařském zákroku odpovídající tomuto popisu, který se provádí cca do 2 let prosím sdělte mi ho)
Děkuji

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Ta jizva je normální kožní řasa, kterou má více či méně viditelnou každý muž. S psychikou při sexu může být problém ze začátku. Buďte trpělivý a ničemu se nepoddávejte. Takové potíže má spousta dalších...

Komentáře uživatelů ...

Bader
18. 2. 2014 5:22:51
1 - je to psychika - kombinácia neskúsenosť s veľkým vzrušením z očakávaného. Žiadne tabletky nepotrebujete !!!!! Skúšať ďalej vytvoriť si príjemnú a pohodovú atmosféru, bez možnosti vyrušenia, mať vyriešenú antikoncepciu, vylúčiť akýkoľvek rušiaci element!! A venovať sa len jednému. Veľa dotykov a nehy a dá sa i začať bez NEHO. Ak si HO nebude všímať ON sa pridá. Verte. 2 - to "čiaru" má každý, niekto výraznejšiu niekto menej, je to pozostatok z prenatálneho vývoja. Nemusíte to riešiť.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie