51824  18. 2. 2014 16:52:36 - peter.vajn

Stres při sexu

Dobrý den,
chtěl bych se poradit jak se zbavit problémů se stresem při sexu. Partnerka se mi líbí, ale jakmile dojde na sex tak se mi ne a ne postavit. Vůbec se nemůžu vzrušit. Vzhledem k tomu, že je to moje první po dlouhé době tak to bude způsobeno asi stresem a strachem, jen nevím jak se toho zbavit? Pořád musím myslet na výkon a na vše ostatní a nemůžu se uvolnit... Děkuji za radu. peter

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Už toho bylo hodně napsáno o uvolnění, vyčištění mysli, relaxačních a dechových cvičeních. Nemyslete na to. Neplánujte. Až k tomu dojde, tak k tomu dojde. Vynechte sex i masturbaci na delší dobu. Nechte být partnerku aktivní. Ať začne ona. Buďte trpělivý. Pokud jste mladý a zdravý muž, tak není důvod k rozpakům.

Komentáře uživatelů ...

Bader
19. 2. 2014 5:08:01
Všetky opatrenia sú len preto, aby sa podarilo čo chcete, zábrany padli a získal ste v seba dôveru. Vylúčiť akékoľvek vonkajšie vplyvy, ktoré by vás mohli rušiť. Miesto a čas kde a kedy nebudete za žiadnych okolností vyrušení, vyriešená antikoncepcia, pohoda a nebyť v strese ( napr. po práci, pred skúškou a pod.) Vyhradiť si dostatok času na spoločné chvíle. Nežiadať od "SEBA" nemožné a netrvať na tom , že pri sex. predohre musí dôjsť hneď k erekcii. ( Ak dôjde môže sa v priebehu času meniť ustupovať, ale to nemôže vadiť. )Venovať sa partnerke v plnom nasadení, ( hlavne myšlienkami ) a nijako si HO nevšímať!!! Láskať a dotýkať sa vzájomne, veľa nehy i pekných slov ( aby ste odpútal myšlienky ). Ak sa ON nepridá nebude reagovať, neriešiť to! Proste bolo vám výborne spolu s partnerkou i tak. Nerobiť z toho katastrofu. A najbližšie zopakovať, veľa nehy a tak... Verte, že až v mysli si uvedomíte, že cieľom nie je erekcia, ale príjemné pocity vzájomných dotykov ON sa pridá sám. Možno pri prvých 2-3 pokusoch by pomohlo i 2 dcl vínka, ale nie viac!! Všetko sa podarí!!!
peter.vajn
24. 2. 2014 18:33:58
Tak to je konec, partnerka se se mnou rozešla, protože ani při druhém pokusu se mi nepostavil :-((
Bader
25. 2. 2014 6:05:15
Prepáčte - ale buďte rád. Je to sebecká osoba, ktorá rieši len TO SVOJE. Ak by vás mala skutočne rada tak "vám trochu pomôže". Ale ona to nechcela. A vy osobne problém nemáte!!! verte!!! S každým iným príjemným dievčaťom, ktorým si budete rozumieť a budete s ňou chcieť byť bude všetko OK.
peter.vajn
26. 2. 2014 11:54:55
děkuju máte pravdu, asi to tam bude opravdu lepší

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie