51915  24. 2. 2014 16:12:13 - Traumaaaa

Nevěřa

Dobrý den. Potřebovala bych poradit. Mám přítele a roční dceru. Jsme spolu se vším všudy 3 roky. Všechno bylo dobré až do doby, než jsem začala toužit po jeho nejlepším kamarádovi. Několikrát jsem měla s jeho kamarádem orální poměr. K sexu nikdy nedošlo. Trvalo to asi půl roku. Před pár dny mi to můj přítel našel v mobilu a chce se mnou zůstat. Chce zbít svého nejlepšího kamaráda a poručil mi, že ho nesmím pozdravit, když ho potkám musím odejít nebo mě opustí. Že už v životě ho nechce vidět. Jde o to, že máme společné přátele ke kterých chodíme jak my tak i on a to velmi často. Přítel jezdí na montáže proto jsem byla nevěrná, býva doma 3 dny v měsíci já jsem s dítětem sama. Ale chápu, že jsem já ta špatná. Jeho nejlepší kamarád mě ignoruje píše sms typu že jsem p*** a podobně. Skončil se mnou kvůli tomu, že se to provalilo. Já mám z toho v hlavě úplné trauma co bude dál. Přítel mi odpustí ale klade si podmínky na mě moc přísné. Já nechci aby mu ublížil nebo abychom s malou museli chodit kanálama abychom ho nepotkali. Já proti němu nic nemám ale on mě teď nenávidí. Myslíte si že se to mezi nám a všema někdy urovná? Dá se to přejít? Teď když milenec nenávidí mě, přítel mi nevěří a ještě chce zbít svího nejlepšího kamaráda? Děkuji za radu

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Vy by ste najradšej fungovali v šťastnej "trojke". Váš partner však vyžaduje vernosť. A tu je otázka, prečo nedokážte byť verná? Čo sa deje vo Vašom vzťahu, že ste si našli milenca? Je to len tým, že ste doma sama? alebo je to tým, že vo Vašom vzťahu sú aj iné problémy? Zodpovedzte si vôbec otázku, či chcete zostať v momentálnom vzťahu a čo pre to chcete spraviť. Lebo áno, Vy ste boli tá neverná a teda Vy by ste mali prosiť o odpustenie. Ak máte pocit, že sa toho až tak veľa nestalo a celé je to viac nafúknuté, než by malo byť, tak treba prehodnotiť či máte od spoločného vzťahu rovnaké očakávania a či vôbec Váš vzťah vie prežiť z dlhodobého hľadiska, odhliadnuc od toho, že máte spolu dcéru.

Komentáře uživatelů ...

Traumaaaa
24. 2. 2014 16:17:49
Já jsem ta špatná, já za vše můžu ale ráda bych z toho ven. Chtěla bych aby se časem vše srovnalo a zase jsme se všeci stýkali.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy