52049  3. 3. 2014 20:27:01 - kinimod

Uzdička a masturbácia

Zdravím,
dlhšie mám dilemu, či mám predčasnú ejakuláciu prisúdiť uzdičke alebo niečomu inému. Keď je stoporený a predkožka je (síce tesne) pod žaluďom, uzdička je napnutá (viď foto), ale nejak extra nebolí, ani neťahá.
Ďakujem za každú radu a postreh !

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Uzdička a masturbácia

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Nemyslím si, že by Vaše uzdička byla příliš krátká. S předčasnou ejakulací by ve Vašem případě neměla být předkožka spojena. Nedoporučuji zákroky na penisu pro časnou ejakulaci. Lepší je častá masturbace a znecitlivující lubrikant.

Komentáře uživatelů ...

Nahodnyhost
4. 3. 2014 14:23:46
Uzdička při větším zkrácení žalud ohýbá směrem dolů, to tady patrné není. Dle mého názoru se ale zařezává do žaludu, jak je hodně napnutá.Rychlá ejakulace ale s ní souviset nemusí. Trošku mi půlka žaludu, na foto nahoře, přijde jako oteklá s rozšířenými žilkami na okraji.
kinimod
4. 3. 2014 20:49:53
Ako by ste to navrhovali riešiť ? Dá sa to aj inak ako chirurgicky ? Ak chirurgicky, aký to je zákrok ? Do akej miery je nutný ? Čo by sa mohlo stať v prípade, že by som to neriešil ? Ďakujem.
Nahodnyhost
5. 3. 2014 18:27:42
Pokud lékař shledá, že uzdička je kratší, tak jiné než chirurgické řešení neexistuje. Existuje tu riziko, že při sexu se uzdička natrhne nebo zcela přetrhne, což bývá spojené se značným krvácením. Plastika uzdičky může být v zásadě dvoji, s ponecháním uzdičky, pouze se provede její prodloužení. Tj naříznutí a sešití, čím bude uzdička delší. Druhou variantou je přetětí uzdičky. Uzdičku je možné i zcela odstranit. Všechny zákroky jde provést ambulantně, ale asi by šlo najít i nemocnici, kde by bylo spojené s krátkou hospitalizací. Navržené řešení může záviset jak na stanovené diagnoze, tak i na operačním přístupu, který daný lékaři či pracoviště preferuje. Je např. známo, že některá pracoviště provádí radši částečnou obřízku, jinde zas preferují úplnou. Operační postupy se taky liší dle pracovišť, je jich celá řada. U plastik uzdičky těch možností je méně, ale i tak je možné, že by se konkrétní řešení mírně lišilo dle pracoviště, které zákrok provede. Jde o malý zákrok, není třeba z něj mít obavu, radši jít na takovouto jednoduchou operaci než riskovat přetržení uzdičky při sexuálním aktu. Dle mého názoru by tento zákrok neměl znamenat pracovní neschopnost. Spíš půjde o dobu sexuální abstinence, než se vše zhojí.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie