5206  7. 10. 2009 14:58:55

Escapelle

Dobrý deň, chcela by som opýtať. Uživala som Norethisteron na oddialenie menštruácie. Počas tohto užívania som mala pohlavný styk, síce s kondómom, ale stala sa nehoda. Do 24 hod. som užila Escapelle, ale v deň pohlavného styku som ešte užila Norethisteron, no na druhý deň už nie. Za normálnych okolností, by mala prísť menštruácia do 2-3 dni od vysadenia lieku Norethisteron, ale zatiaľ neprišla. Neviem, ako cyklus mohla ovplyvniť tabletka Escapelle. Je možnosť otehotnenia?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Myslím si, že tehotná asi nie ste, ale dávka toľkých hormónov je pre telo dosť silné "kafé", takže ak od vysadenia lieku do 7 dní menzes nepríde vyhľadajte lekára, aby vám v tomto pomohol a menzes vyvolal.

Komentáře uživatelů ...

8. 10. 2009 17:11:22
dobry den chcela by som sa opytat.18.10 som mala povodne dostat menstruaciu,avsak uz 7.10 prislo "spinenie" a v ten isty den som mala nechraneny styk..menstruaciu ale zatial nemam.aka je pravdepodobnost otehotnenia a ci je nevyhnutne uzit escapelle..
Kacenka [Porodní asistentka]
8. 10. 2009 18:06:45
Pokiaľ ste mala nechránený styk, tak samozrejme, že môžete ostať tehotná. Špinenie nie je menštruácia a teda nie ste pred tehotenstvom chránená, preto radšej užite tabletku "PO" ak došlo k ejakulácii do pošvy.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky