52143  10. 3. 2014 2:32:55 - miki266

Nechut na sex

dobry den chcem vam opisat moju situaciu : Mam 24 rokov moja partnerka ma 20 rokov . Sme spolu skoro 4 roky .Na zaciatku nasho sexualneho zivota kazdy styk bol ok asi do prveho roka no potom ako u kazdeho vztahu nastali problemi ale to je asi normalne. partnerka nebrala antikoncepicu asi prvy polrok potom zacala brata bere az do teraz no museli jej ju zmenit na inu znacku.Vacsinu casu resp tam kde sme mavali sex bolo u jej sestry lebo tam bola vacsinu casu neskor sme to robili stale u nej doma kde nema najlepsie podmienky : vela stresu nervov a take ... proste problemy ako u kazdej rodiny.
IDE o to ze partnerka nema zaujem o sex hnusi sa jej to a nic ju nevzrusi. vyskusali sme zmenu antikoncepcie potom vynechanie antikoncepcie a potom znova jej nasadli gynekolog . ten jej povedal na vysetreni ze ONa je zdrava a v poriadku. teraz mava to z tej antikoncepsie ze jej telo vyplavuje vajicka a krvaca a jej telo chce proste otehotniet . este dopisem sem ze mavala v zime castiejsie zapal mocovevej rury no proste ze bola casto prechladuta . OTAZKY : PRECO NECHCE MAT SEX? NEZISTIL SOM CI MALA INEHO V POSTELI A ZA TO JU NEPRITAHUJEM. ZMENA V ANTIKONCEPI AJ VYNECHANIE BOLO NO ZIADNE ZMENY TAM NEBOLI. SU NA VINE HORMONY???

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Jestliže bylo zpočátku vše normální a v pořádku, tak musí existovat důvod k tomu, co se děje teď. Nejlépe by o měla vědět přítelkyně. Ptejte se jí, ale nebuďte jí otázkami nepříjemný. Pokud se nejedná o její duševní postoj k celé věci, tak půjde o problém zdravotní, který by měla řešit se svým gynekologem.

Komentáře uživatelů ...

miki266
14. 3. 2014 19:57:07
U gynekologa bolo vsetko ok je zdrava.ano na zaciatku bolo vsetko OK co sa tykalo sexu.moj nazor na to ze je to nejaky blok v jej hlave ze nechce mat sex.velmi ma to trapi pretoze ma 20 rokov a je to nenormalne ze nema na to vobec chut.moze byt problem aj v psychike alebo este potom v hormonoch?

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie