52191  12. 3. 2014 22:33:09 - lauruska

Partner ma príliš hrubý penis

dobry den,
mám vážny problém s priatelom,žiadnu podobnu odpoved som tu nenašla,tak preto píšem,a pýtam si od vás radu:(lebo nevieme,čo s tým robiť.Partnerov penis je prilis hruby,a mne sa zdá akoby prestrčal z mojho otvoru:( styk nas je prakticky takmer nemožny,myslím tym normalny vaginálny styk,a ked aj nejako " nasilu " to ide,tak potom ma to celé páli strašne a bolí :(aj pár dní.
viem,že možno fyzicky nie sme pre seba stvorení:(ale ja ho veľmi lubim,a nechcem byť bez neho,ja som užšia,som však aj dosť uvolnena,tak nechápem,ako je to možné,že vagína sa nevie prisposobiť,može to byť aj tym,že som bola panna,až pokym som ho nespoznala.neviem.s ním som mala prvy styk,aj ten bol hrozny :(priatel ma natrhol nechtiac,lebo sa to inak nedalo.
prosím vás čo s tým možeme robiť ?existuje na to niečo ?alebo len výmena partnera ?alebo máme to skusať aj za cenu toho,že ma to pali a bolí hrozne ?:(ked sa do mna dostava ?

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Musíte to zkoušet velmi opatrně a nejdůležitější je kvalitní lubrikace. Pochvu lze roztáhnout na velké rozměry, takže v penisu problém nebude.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie