52313  20. 3. 2014 10:22:09 - Verunka1508

Lítostivost

Dobrý den.
Mám takový problém už docela delší dobu.Hrozně mě vše dojímá až mi vyhrknou slzy nebo dokonce brečím.Zní to blbě,ale je to u televizních novin,u soutěží jako je např.teď Hlas,u seriálů,u lidí které vidím v televizi a jsou šťastní,u syna(4 roky),když s ním jdu jen třeba k doktorovi a když vidím maminky s miminky.Už mi to příjde nenormální.Z čeho to může být?Za odpověď děkuji.

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Prvá vec, ktorá mi napadla: hormóny! Niektoré ženy sú citlivejšie v období tehotenstva, niektoré po pôrode a niekedy to pretrváva aj po období dojčenia. Nie ste náhodou znovu tehotná? Ja mám skúsenosti ale aj s ľuďmi, ktorí sú závislí na alkohole a v dobe abstinencie sú takto citliví. Aj reklama ich rozplače. Myslím si, že toto nie je Váš prípad. Ale v oboch prípadoch platí, že ako to prišlo, tak to pomaly aj odíde. Prehnaná citlivosť Vám môže byť nepríjemná, ale môžem Vás ubezpečiť, že to je bežné!

Komentáře uživatelů ...

el25
1. 4. 2014 17:30:39
Presne som bola podobná v období tehotenstva. Plakala som len tak v práci za počítačom. Ani nie že by ma niečo zarmútilo, len jednoducho si tie hormóny so mnou robili čo chceli.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy